Bende kararsız kaldım daha önceki konularda sanki asusu övmüşlerdiAsus Rog Pelta mı bu mu geri odeme kampanyasıyla 4800e geliyor
Bende kararsız kaldım daha önceki konularda sanki asusu övmüşlerdiAsus Rog Pelta mı bu mu geri odeme kampanyasıyla 4800e geliyor
Asusun ses kasmasını seven de var sevmeyen de muzik film icin begenmislerBende kararsız kaldım daha önceki konularda sanki asusu övmüşlerdi
Cashback biteli 2-3 hafta olmadı mıAsus Rog Pelta mı bu mu geri odeme kampanyasıyla 4800e geliyor
Tekrar başladı sanırımCashback biteli 2-3 hafta olmadı mı
Ben Asus pelta siyah modelini aldım ama müzik performasını ben son ses seviyesini hiç beğenmedim. Hyperx Cloud 3s wireless aldım kargoda kıyaslıcam bakalım hangisi daha iyi ona göre iade edicem. Önceki kablolu 7.1 Gamepower kulaklığımla aynı performansı veriyorsa sadece kablosuz diye niye gidip 6 - 1500k = 4500 tl fark ödeyim gider yine 1500 lük gamepower alır geçerim yani. Elli tane eq ayarı yaptım ses seviyesi yükselsin diye, anlamadım yani kargo gelsin test edicemAsusun ses kasmasını seven de var sevmeyen de muzik film icin begenmisler