Gaming Gecesindeki İndirimde Olan Bu Monitör Alınır mı

Bu fiyata woled olup 280 hz olan model var mı başka
Özellikle woled olması zorunlu mu? Ben o yönden bakmadım hiç. Lâkin biraz daha yükselerek daha iyi bir panel bulabileceğiniz konusu doğru. Bunu önermiyor olma sebebim mat kaplama olması yine de KVM desteği sayesinde klavye, mouse bağlayabiliyorsunuz tabii port eksiğiniz varsa önemli bu da. Onun yerine QD OLED olan MAG 272QPW ve muadillerini öneririm tabii bunlar biraz daha tuzlu fiyatlar. Tabii, dediğiniz üründe alınabilir. Ben sadece kendi görüşümle mat kaplamaya biraz karşıyım. Sizin öyle bir tutumunuz yoksa tabii, alabilirsiniz. Aynı fiyatta WOLED ekran yok sanırım veya ben bilmiyorumdur.

Mat kaplama daha iyi değil mi yansımayı engelliyor daha iyi diye biliyorum

Mat kaplama daha iyi değil mi yansımayı engelliyor daha iyi diye biliyorum
Eğer çok aydınlık bir yerde kullanmayacaksanız Glossy WOLED pişman etmez hocam. Renkleri daha iyi görürsünüz. Lâkin, FPS Shooter oynayan bir insansanız ve renklerle pek işiniz yoksa üstüne bir de oyun odanız genellikle çok ışık alıyorsa mat kaplama alın, hem az iz bırakır hem ışık ekranınıza vurmaz. Daha çok kendi üzerimden düşünüyorum böyle şeyler kusura bakmayın, benim odamda pencere bile yokta :D.

Eğer çok aydınlık bir yerde kullanmayacaksanız Glossy WOLED pişman etmez hocam. Renkleri daha iyi görürsünüz. Lâkin, FPS Shooter oynayan bir insansanız ve renklerle pek işiniz yoksa üstüne bir de oyun odanız genellikle çok ışık alıyorsa mat kaplama alın, hem az iz bırakır hem ışık ekranınıza vurmaz. Daha çok kendi üzerimden düşünüyorum böyle şeyler kusura bakmayın, benim odamda pencere bile yokta :D.
Yani genelde fps oyunu oynuyorum ama renklerin güzel olmasını isterim ve ekrana aşırı ışık vurmuyor benim arkadaşta oled monitör vardı oda ışığı açıkken ekranı çok fazla yansıtıyordu o açıdan mat daha mı iyi olur diye düşündüm

Yani genelde fps oyunu oynuyorum ama renklerin güzel olmasını isterim ve ekrana aşırı ışık vurmuyor benim arkadaşta oled monitör vardı oda ışığı açıkken ekranı çok fazla yansıtıyordu o açıdan mat daha mı iyi olur diye düşündüm
Yani zaten ekran OLED olduğu için kendisi bir hâyli karanlık. Çoğu OLED ekran mat kaplama olduğu için dışlanıyor. Hem OLED hem mat olunca ekran feci karanlık oluyor. Mat aldığınız zaman hâli hazırda parlaklığı düşük bir ekranın parlaklığını daha çok kısmış oluyorsunuz. Adı üstünde parlak olan (glossy) versiyonu bu yüzden ülkemizde epey bir tercih ediliyor. QD / W-OLED + Glossy tercih ederim lâkin yine size kalmış bir durum.

Araştırdım hepsi 240 hz 280 hz olan yok
Hocam bu forumlardaki insanlar hep takıntılı, ben de öyleyim :D, siz bence içinize siniyorsa alın. YouTube incelemelerini izlemeyi, varsa RTINGS gibi yabancı inceleme sitelerini okumayı deneyin. Eğer sizin için problem gözetecek bir şey yoksa alın geçin. Zaten stoğu hızla tükeniyor zamanınız kalmayabilir daha sonrasında.

Geri