30 Bine Telefon Önerisi

Yook

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Genelde oyun oynarim instada gezerim kamerasi aşırı önemli değil normal olsun yeter redmi not 10 dan gececem zaten samsung tercihimdir

Hocam tercihim samsung s veya a serisi aklimda a56 vardi ama s serisi ona göre daha iyi diyolar
X8 Pro varken ve kamera beklentisi yüksek değilken X8 Pro dışında telefon alınmaz o bütçede.

Hocam oyunu günde 1-2 saat oynuyorum öyle aman aman durmadan değil pocoyada bakarim yine
Fark etmez, pil, performans, uzun ömür, hızlı şarj, ekran, cihaz olarak X8 Pro ile A56 kapışamaz.

yazılımı debloat yaparsın biraz, @yolyordam35 hocam nasıl yapıldığını biliyor söyler
x8 pro o şekilde daha uzun ömürlü olur, yapmam dersen samsung da iyidir ama oyunlarda biraz güçsüz kalır, bir de pocoya kıyasla daha kamera odaklı
Deploat gereksiz arka planda çalişan pilden yiyen şeylermi oluyor

Poco falan almayın. Yazılımı iyi olmayan güncelleme desteğini sınırlı sunan çinli markalara para kazandırmayın. Sözde güncelleme desteği var. Bu markalara Samsung kadar sık güncelleme gelmiyor. Samsung arayüz yapay zeka vs. her konuda daha iyi. 1-2 saat oyun için değmez. Bu oyunları Samsung ile oynarsın zaten. Kaliteden yazılımdan ödün vermeyin. Bütçe yetiyorsa S25 FE veya S24 FE alınır. Yetmiyorsa A seriside iş görür. Kendime yıllar önce üniversitede A serisi cep telefonu almıştım. Ben 2 sene kullandım sonra annemin telefonu bozulunca ona verdim. Kendime yeni telefon aldım. En az 6 senelik cihaz halen güncelleme alıyor. Daha geçen güncelleme gelmişti güncelledim. Bahsettiğim durum bu aslında.

Poco falan almayın. Yazılımı iyi olmayan güncelleme desteğini sınırlı sunan çinli markalara para kazandırmayın. Sözde güncelleme desteği var. Bu markalara Samsung kadar sık güncelleme gelmiyor. Samsung arayüz yapay zeka vs. her konuda daha iyi. 1-2 saat oyun için değmez. Bu oyunları Samsung ile oynarsın zaten. Kaliteden yazılımdan ödün vermeyin. Bütçe yetiyorsa S25 FE veya S24 FE alınır. Yetmiyorsa A seriside iş görür. Kendime yıllar önce üniversitede A serisi cep telefonu almıştım. Ben 2 sene kullandım sonra annemin telefonu bozulunca ona verdim. Kendime yeni telefon aldım. En az 6 senelik cihaz halen güncelleme alıyor. Daha geçen güncelleme gelmişti güncelledim. Bahsettiğim durum bu aslında.
Başkasının tokatını yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış hesabı.
Daha iyi ekran, daha iyi pil, daha iyi performans, daha iyi şarj hızı, uzun yıllar sonra bile daha iyi olacak bir akıcılık ve performans varken sadece 2-3 yıl fazla güncelleme için telefona para vermek yazık olur. günümüzde bile 8GB Ram Android için min alınması gereken bir seviye, 3-5 yıl sonra ne olacağını düşünmek yeterli. Xiaomi cihazda reklamları ve ıvır zıvırı kapatınca Samsung'un arayüzünden hız ve animasyon olarak bi 3-5 kat iyi oluyor, bu cihazlar rakip bile değil, elinde A56 olan birisi olarak söylüyorum.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    361.4 KB · Hit: 32
Geri