Evet öyle kullanacağımSadece kablosuz kullanacaksanız menzil arttırıcı olabilir ama hem kablosuz hem kablolu kullanacaksanız o zaman router mantıklı
Mercusys ap olarak bağlarsam sorun çıkmaz sanırım. Tp-linkin alt markası olarak hatırlıyorum ama hiç kullanmadım iyi miMenzik arttırıcı ap modları mevcut
Router
Me50 ve me30 kullandım gayet memnunum ancak me30 sizi yanıltmasın lan girişi 100mbit destekli attıklarımın ikiside olabilir . me50g de ap modda kullanıyorum modemin wifi kapattım 120m evde sinyal çok iyiEvet öyle kullanacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mercusys ap olarak bağlarsam sorun çıkmaz sanırım. Tp-linkin alt markası olarak hatırlıyorum ama hiç kullanmadım iyi mi
router almayı dusunuyorumMe50 ve me30 kullandım gayet memnunum ancak me30 sizi yanıltmasın lan girişi 100mbit destekli attıklarımın ikiside olabilir . me50g de ap modda kullanıyorum modemin wifi kapattım 120m evde sinyal çok iyi
Size kalmış tabi ama birkç router baktım menzil arttırıcı özelliği yokmuş sadece ap modlu ileride kablosuz menzil arttırma olarak kullanamazsanız ama paylaştığım me50g ve me60x de iki modda var router sadece üst katta kablolu pc televizyon da kullanmak isterseniz işinizi yararrouter almayı dusunuyorum
Router alıp ap moduna alırsam zaten aşağıdaki modemden kablo çektim. O kabloyu routera bağlarsam istersem wifi istersem kablolu şeklinde kullanabilirim. O yüzden router arıyorumSize kalmış tabi ama birkç router baktım menzil arttırıcı özelliği yokmuş sadece ap modlu ileride kablosuz menzil arttırma olarak kullanamazsanız ama paylaştığım me50g ve me60x de iki modda var router sadece üst katta kablolu pc televizyon da kullanmak isterseniz işinizi yarar
1000mbps için önerebileceğin bir router var mı