Ryaa
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Hocam bütçe çok degil maks 10.000 ve çözünürlük 24 24.5u kesinlikle geçmesin şuan 27 ips 180 kullanıyorum faceit için çok büyük geliyor rahatsız ediyorBütçe ve çözünürlük?
Hocam bütçe çok degil maks 10.000 ve çözünürlük 24 24.5u kesinlikle geçmesin şuan 27 ips 180 kullanıyorum faceit için çok büyük geliyor rahatsız ediyorBütçe ve çözünürlük?
Hocam bütçe çok degil maks 10.000 ve çözünürlük 24 24.5u kesinlikle geçmesin şuan 27 ips 180 kullanıyorum faceit için çok büyük geliyor rahatsız ediyor
Hocam monitör hakkında biraz bilgi verebilir misin son zamanlarda duyuyorum tcl fakat pek bilgi sahibi degilim birde yakın bir tanıdıgım ekteki monitörü aldi ne düşünüyorsun? Philips için
Tepki süresi açısından pek fark yok. Hz den dolayı bir tık daha iyi hareket bulanıklığı ve giriş gecikmesine sahip Philips. Ancak e sporcu olmayacaksanız ömür boyu cs oynamayacaksanız tavsiye etmem. Tcl ile de performansın %95'ini alırsınız %3-5 kovalamaya gerek yok bence. RAM overclock etmek gibi. Tcl TV den duymuş olabilirsiniz. Monitör pazarına da girdiler. Kendi panelini kendi üretiyor monitörlerinde de genellikle kendi panelini kullanıyor. Tcl 25g64 de tcl panel kullanıyor. Lcd panellerin çoğu da tcl zaten samsung, Aoc, Philips, MSI, Asus tcl den sık sık panel alıyor. En büyük panel üreticilerinden birisi. Boe den sonra en büyük panel üreticisi. Yani boş beleş bir marka değil. Görüntü kalitesinde Philips den bariz daha iyiHocam monitör hakkında biraz bilgi verebilir misin son zamanlarda duyuyorum tcl fakat pek bilgi sahibi degilim birde yakın bir tanıdıgım ekteki monitörü aldi ne düşünüyorsun? Philips için
www.asianda.com
Hocam genel olarak gecikme ve renk canlılığıda benim için önemli ağırlıklı olarak daha çok tabii ki faceit oynuyorum e sporcu olmak gibi bir hayalim yok tabii ki amacım yabancılarla oynayıp hem ingilizce pratik yapıyorum hemde keyfimi çıkartıyorum ayrıyettende arkadaşlarımla pubg backrooms vb böyle eğlenceli oyunlarda oynuyorum renk olarakta tatmin etsin isterim sistemimde 7800x3d 9060xt 16 gb freesync falan uyumuda var mı nasil olur hiç bilmiyorum aydınlatabilir misin sana zahmet lüftenTepki süresi açısından pek fark yok. Hz den dolayı bir tık daha iyi hareket bulanıklığı ve giriş gecikmesine sahip Philips. Ancak e sporcu olmayacaksanız ömür boyu cs oynamayacaksanız tavsiye etmem. Tcl ile de performansın %95'ini alırsınız %3-5 kovalamaya gerek yok bence. RAM overclock etmek gibi. Tcl TV den duymuş olabilirsiniz. Monitör pazarına da girdiler. Kendi panelini kendi üretiyor monitörlerinde de genellikle kendi panelini kullanıyor. Tcl 25g64 de tcl panel kullanıyor. Lcd panellerin çoğu da tcl zaten samsung, Aoc, Philips, MSI, Asus tcl den sık sık panel alıyor. En büyük panel üreticilerinden birisi. Boe den sonra en büyük panel üreticisi. Yani boş beleş bir marka değil. Görüntü kalitesinde Philips den bariz daha iyi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
![]()
Top 10 TV panel manufacturers in the world - Asianda
Top 10 TV panel manufacturers in the world are made up of nearly 70% Chinese companies. Now well-known TV brands such as Samsung and LG now purchase TV panels from Chinese manufacturers.www.asianda.com
Direkt sipariş geçmeli miyim yoksa biraz indirim vs mi beklemeliyim birde geçen sanki bi pchocası kuponu vardi bilginiz var midir ?
Hocam birde siparişi nereden geçmek daha mantıklı olur ölü piksel durumuna göre 500 tl fazla verip amazondan mı sipariş etmeliyim just original satıcısından yoksa aynı diyata hepsiburadanın kendisinden mi amazon 6 taksit sunuyor hepsiburada 3
Hocam dedim zaten tepki süresi açısından benzer. Philips de hz farkından dolayı hafif hareket bulanıklığı ve giriş gecikmesi avantajı var. Bunlar minimal düzeyde 240hz den sonra fark önemli ölçüde azalıyor. 300hz ile yapamayacağın şey yok.Hocam genel olarak gecikme ve renk canlılığıda benim için önemli ağırlıklı olarak daha çok tabii ki faceit oynuyorum e sporcu olmak gibi bir hayalim yok tabii ki amacım yabancılarla oynayıp hem ingilizce pratik yapıyorum hemde keyfimi çıkartıyorum ayrıyettende arkadaşlarımla pubg backrooms vb böyle eğlenceli oyunlarda oynuyorum renk olarakta tatmin etsin isterim sistemimde 7800x3d 9060xt 16 gb freesync falan uyumuda var mı nasil olur hiç bilmiyorum aydınlatabilir misin sana zahmet lüften
Amazon dan almayın cünkü satıcı sorunlu puanı cok düşük sorunlu ünite gönderir diye düşünüyorumHocam birde siparişi nereden geçmek daha mantıklı olur ölü piksel durumuna göre 500 tl fazla verip amazondan mı sipariş etmeliyim just original satıcısından yoksa aynı diyata hepsiburadanın kendisinden mi amazon 6 taksit sunuyor hepsiburada 3
Hepsiburadadan yapıştırıyorum o zaman ölü piksel durumunda iade süreçleri nasil oluyor peki bilgin var midir?Hocam dedim zaten tepki süresi açısından benzer. Philips de hz farkından dolayı hafif hareket bulanıklığı ve giriş gecikmesi avantajı var. Bunlar minimal düzeyde 240hz den sonra fark önemli ölçüde azalıyor. 300hz ile yapamayacağın şey yok.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Amazon dan almayın cünkü satıcı sorunlu puanı cok düşük sorunlu ünite gönderir diye düşünüyorum
Hepsiburada çoğu zaman yardımcı oluyor. Kod veriyor kargo firmasına götürüp kodu söyleyerek teslim ediyorsunuz. Amazon kadar garanti değil fakat just original sıkıntılı bir satıcı.Hepsiburadadan yapıştırıyorum o zaman ölü piksel durumunda iade süreçleri nasil oluyor peki bilgin var midir?
Teşekkür ediyorum hocam siparişi geçtim. Gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum akşam deneyeceğimHepsiburada çoğu zaman yardımcı oluyor. Kod veriyor kargo firmasına götürüp kodu söyleyerek teslim ediyorsunuz. Amazon kadar garanti değil fakat just original sıkıntılı bir satıcı.
Hayırlı olsunTeşekkür ediyorum hocam siparişi geçtim. Gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum akşam deneyeceğim![]()
Teşekkür ediyorum hocam peki geldikten sonraki yapmam gereken bir şey var midir ilk defa ips dışında bir panel kullanacağım attıgınız reddit metnini tamamen okudum fakat pek anlayamadım detaylı ayarlardan bahsediyodu harici olarakta oled gibi sık sık kare temizliği yapmak gerekiyor mu yanma riski vs var midir?Hayırlı olsun