- Konu Sahibi Konu Sahibi
İndirimler yarın bitiyor sanırımHaftaya atabilirim ancak
İndirimler yarın bitiyor sanırımHaftaya atabilirim ancak
Kıyas yapabileceğin headset mikrofonu vs var mı pekiŞehir dışındayım yoksa atardım
Ben iyi olacağını düşünüyorum 1 tane alayim dursun kenarda 400tl anca kablosunu aliyoruz zaten xlr 3.5mm kabloyu400 liralık olanın ses kalitesi iyi midir acaba
Kargo ücreti ne kadar aldılar hocam 1000tl üstü ücretsiz demişlerTg21 modelini aldım. Beklediğimden büyük geldi (karşılaştırma için mouse darmoshark m3), malzeme kalitesi fiyatına göre çok iyi. Ses kalitesi de gayet iyi, başta biraz cızırtı vardı windows ayarlarından bas kısınca gitti temiz bir şekilde alıyor sesi. Paylaşım için teşekkürler.
Bırakmış forumu herhalde. İlk mesajdaki kullanıcı yorumları dışında hiçbir şey yok mikrofonlarla ilgili. Duyamadıktan sonra pek yorum yapılamıyor@Lloydˢᵗᵉʳ bu is senden geçer
Gamepower voldon kıyaslarsam daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Kıyas yapabileceğin headset mikrofonu vs var mı peki
200tl kargo, çok ama 600'e yine iyi geldiBen iyi olacağını düşünüyorum 1 tane alayim dursun kenarda 400tl anca kablosunu aliyoruz zaten xlr 3.5mm kabloyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kargo ücreti ne kadar aldılar hocam 1000tl üstü ücretsiz demişler
Keşke kayıt alabilsem ama iyi bence400 liralık olanın ses kalitesi iyi midir acaba
Çok kötü video ya hem konuşmamış hem de sesin çoğunluğu sol kanalda kalmışGamepower voldon kıyaslarsam daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
200tl kargo, çok ama 600'e yine iyi geldi
Keşke kayıt alabilsem ama iyi bence
Bir tek bu video var ürünle ilgili
Kargo 200 tlBen iyi olacağını düşünüyorum 1 tane alayim dursun kenarda 400tl anca kablosunu aliyoruz zaten xlr 3.5mm kabloyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kargo ücreti ne kadar aldılar hocam 1000tl üstü ücretsiz demişler
Yok buralarda fakat eskisi gibi cok giremiyorum formaBırakmış forumu herhalde. İlk mesajdaki kullanıcı yorumları dışında hiçbir şey yok mikrofonlarla ilgili. Duyamadıktan sonra pek yorum yapılamıyor