%50 değerli olduğu zaman müq oluyor amaİki al bir öde gelmiyor ne zamandır hep iade hep iade mecbur yine migrosta kullanmak zorunda kalıyorsun
Evet o kadar şanslıyım ki %50 değerli geldikten 1 gün önce tüm moneyleri harçamıştım%50 değerli olduğu zaman müq oluyor ama
düzenli alıyorsan bu o kadar sıkıntı değil benceİki al bir öde gelmiyor ne zamandır hep iade hep iade mecbur yine migrosta kullanmak zorunda kalıyorsun
Evet düzenli olarak kullanıyorum, en kötü migros yemekte kullanıyorum sıkıntı değil zaten de şu an çok param yok mesela o yüzden iade almak daha iyi olacaktı benim için.düzenli alıyorsan bu o kadar sıkıntı değil bence
Daha dün öyleydi ayda bir civarı geliyor bu ara%50 değerli olduğu zaman müq oluyor ama
Öyle olsa şuan stok kalmazdı hem Migrosun işine geliyor hem de bakkallar falan toptan alamıyorİki al bir öde gelmiyor ne zamandır hep iade hep iade mecbur yine migrosta kullanmak zorunda kalıyorsun
Kupon veya money kullanırsan birlesmiyor ama kampanyadan yararlanırken kullanabilirsinGaranti bonus puanları migtosta kullanabiliyor muyuz
Moneyler %50 değerli olunca iyi oluyor amaİki al bir öde gelmiyor ne zamandır hep iade hep iade mecbur yine migrosta kullanmak zorunda kalıyorsun
Böylesi daha iyi bence hem hemen bitmiyor stoklar hem de daha sonra %50 değerli Migroslar puan kampanyası geliyor.İki al bir öde gelmiyor ne zamandır hep iade hep iade mecbur yine migrosta kullanmak zorunda kalıyorsun