PoopKiller
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
Fan dan araba motoru gibi ses geliyor ne ısıda ne de performans ta bir fark göremedim fanını temizlememe rağmen düzelmedi
bozarım diye korkuyorum tamirciye götürüp iç dış temizletmek mantıklı olurmuFanın sağlıklı olup olmadığını, kendiniz çevirdiğinizde durmak üzereyken ileri geri salınım yapmasından anlarsınız. Bu hareketi yapmayan fanda bir sorun var demektir. İç aksamına kadar söküp fan yapraklarının içte kalan gövdesini tiner veya alkol ile temizleyin. Motorun ortasındaki deliğe küçük bir damla makine yağı damlatın muhtemelen sorununuzu çözer.
Yani sizin bileceğiniz iş. Genelde fan değişimi derler, işlerini garantiye almak için ki doğrusu da odur. Kendi kendinize denerseniz diye anlatmak istedim.bozarım diye korkuyorum tamirciye götürüp iç dış temizletmek mantıklı olurmu
vurunca laptopa normal çalışıyorbilgisayarın kapağını kapatmadan görebileceğiniz şekilde çalıştırırsanız fanda yalpa var mı yok mu görürsünüz.
Yani sizin bileceğiniz iş. Genelde fan değişimi derler, işlerini garantiye almak için ki doğrusu da odur. Kendi kendinize denerseniz diye anlatmak istedim.
bakır borunun vidaları açamadımYani sizin bileceğiniz iş. Genelde fan değişimi derler, işlerini garantiye almak için ki doğrusu da odur. Kendi kendinize denerseniz diye anlatmak istedim.
Tahminim fandan kaynaklı yüksek ihtimalde yalpalıyor o yüzden titriyor.vurunca laptopa normal çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bakır borunun vidaları açamadım
Vurunca çalışıyorsa fandan olabilirvurunca laptopa normal çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bakır borunun vidaları açamadım