2.El Ekran Kartı Alınır mı? (9070)

eboş

80+
Reaksiyon skoru
60
Bütçe
28000
9070 xt 16 gb 2.el alınır mı? ya sorun çıkarsa diye düşünüyorum 25-28 bin tl arası birkaç ilan var bi arkadaşım vardı 2.el sistem aldı bayadır uğraşıyo sıkıntılı

Yaşadığın şehirden kontrol ederek alınır. Gerçi ben aldıklarımı şehirdışından da alıyorum ama satıcıyı iyi seçmek gerekiyor. Senin için en risksiz olay test ettiğin kartı almak yoksa neden alınmasın.

Yaşadığın şehirden kontrol ederek alınır. Gerçi ben aldıklarımı şehirdışından da alıyorum ama satıcıyı iyi seçmek gerekiyor. Senin için en risksiz olay test ettiğin kartı almak yoksa neden alınmasın.
kartın açılıp açılmadığından işlem görmüş olabileceğinden biraz şüpheliyim

kartın açılıp açılmadığından işlem görmüş olabileceğinden biraz şüpheliyim
Öncelikle testlerini yapın Furmark, heaven gibi programlarla. Kartın açılıp açılmadığını arkadaki güvenlikten anlarsınız ama bazı çakallar onlarıda delmeden kaldırıyor veya yenisini takabiliyor. O yüzden anlayan birisiyle beraber bakman daha mantıklı olabilir. Ayrıca satıcının varsa ticaret geçmişine bakmanda ön fikir oluşturur.

9070 xt 16 gb 2.el alınır mı? ya sorun çıkarsa diye düşünüyorum 25-28 bin tl arası birkaç ilan var bi arkadaşım vardı 2.el sistem aldı bayadır uğraşıyo sıkıntılı
alınır ben 1 hafta önce rx9060xt 16gb aldım 1800tlye 2el 1 aylık kart ve 3 yıla yakın garantisi var kfg tam

BEN YAŞADIĞIM ŞEHİRDE ALMIŞTIM SORUNSUZDU

Geri