Hyperx Cloud Iıı S Wireless 5.299,00 TL + 500 TL Bonus

Hocam genelleme doğru olabilir ama 5 yıldır Arctis 1 Wireless kullanıyordum ve son ses seviyesi bu kulaklığa göre bariz şekilde fazla.
Peki distortion yasiyor musun son seste? Yuksek sesli giris-orta seviye kablosuzlarda ses cok bozuluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Su an nova 3 wireless takiyorum distortion felaket :p

Peki distortion yasiyor musun son seste? Yuksek sesli giris-orta seviye kablosuzlarda ses cok bozuluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Su an nova 3 wireless takiyorum distortion felaket :p
Yaşamadım hocam. Kendim amatör olarak müzikle de uğraşıyorum, kulağım fena değildir. Bir çok oyunda %70-80 bandında kullandım. MW serisinde full ses oynuyordum.

Yaşamadım hocam. Kendim amatör olarak müzikle de uğraşıyorum, kulağım fena değildir. Bir çok oyunda %70-80 bandında kullandım. MW serisinde full ses oynuyordum.
Müzik için diyordum. Bf gibiler dışında oyunlar çok meşgul değiller. Benim dinlediğim türler bol enstrümanlı, her frekans bölgesinden ses çıkıyor yüksek seste distortion uçuyor dediğim gibi. Bunu diğer kablosuz kulaklıklarımda da yaşıyorum. Dt 990 ve iemlerimde bi sıkıntı yok. C3s'te yaşamıyorum çünkü o zaten nispeten kısık sesli ve sürücüsü başarılı diyebiliriz, yoğunluğu kaldırabiliyor.

Geri