Yardım Huawei Matepad Pro 12.2 Alınır mı

Dostlar 42.400 tl ye Huawei den 3 taksitle birlikte m pencil pro ve glide keybord dahil matepad 12.2 pro almayı düşünüyorum. Amacım üniversitede not pdf gibi şeyler dizi film ve autocad kullanımı olacak ve beni üniversite sonuna kadar götürsün istiyorum şuanda 2. Sınıfım ve kütüphanede çok fazla ışık vsr yansıma yapsın istemiyorum ve göz yorsun kağıt hissi istiyorum

Sizce alınır mı alınırsa neden alınır alınmaz ise neden alınmaz yerine ne alınır
Kağıt hissinden vazgeçsen iyi olur görüntü kalitesi çok kötü oluyor

magicpad 4 evet oda bir seçenek ama kalemi istediğim gibi değil ve ekrana ışık düşse bile görmek istiyorum magic 4 de bunu yapabilir miyim bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bakacağım

benim burda yok maalesef küçük şehirde olduğumdan dolayı ama kayseride okuyorum oraya gittiğimde bakabilirim
500 nit tablet vardır onlarla kıyasla
Başta dediğim gibi en f/p model bu fiyata magic pad 4 olur ama kalem özellikleri Huawei kadar gelişmiş değil doğruya doğru

Son düzenleme:
Kağıt hissinden vazgeçsen iyi olur görüntü kalitesi çok kötü oluyor
Açıkçası bana çok kötü gelmiyor hatta çok daha hoşuma gidiyor sanırım kişisel bir şey bu ki asıl amacım not almak pdf vs üniversitede kitaplar tabletlerden pahalı o yüzden alayım 3 yıl götürsün beni yeter

500 nit tablet vardır onlarla kıyasla
Başta dediğim gibi en f/p model bu fiyata magic pad 4 olur ama kalem özellikleri Huawei kadar gelişmiş değil doğruya doğru
Evet ekranda sanırım Huawei deki tandem olduğu için daha iyi diyorlar çıplak gözle görmedim ikisinide ama ilk amacım not olduğundan dolayı papermatte önceliğim kalem ve klavyede benim için oldukça önemli zaten tabletyen ziyade bunlar pahalı, aslında ipad mi çeksem diyorum ama karar veremiyorum

Geri