❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix B860-I Mini Itx 7.499₺

Normalde kaç lira satılıyor bu tip anakartlar

asıl kötü olan şey Asus a Penta gibi çingenelik erbabı bir firmanın bakıyor olması :D

Asus anakartındaki WiFi 7 ler çok kötü ben değiştirdim

Windows 10 desteği yoktur
Ping ve hız intel açık ara daha iyi
Media Tek sürücü destek hizmeti yok
Media Tek MT7925 160Hz İntel BE200 320Hz

Media Tek MT 7925 WiFi 7
ye sakın bulaşmayın (Asus Z890M)
İntel BE200 WiFi 7 keyfinize bakın

1787586137898.webp

1787586756989.webp

Son düzenleme:
Asus anakartındaki WiFi 7 ler çok kötü ben değiştirdim

Windows 10 desteği yoktur
Ping ve hız intel açık ara daha iyi
Media Tek sürücü destek hizmeti yok
Media Tek MT7925 160Hz İntel BE200 320Hz

Media Tek MT 7925 WiFi 7
ye sakın bulaşmayın (Asus Z890M)
İntel BE200 WiFi 7 keyfinize bakın

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam nasıl değiştirdiniz? Üstünde saçma sapan bir port var da, Asus'un kablolu ve kafam kadar dandik antenini takmak istemiyorum.

Bayağı araştırdım ama anakart cover'ını söküp wifi kartının olduğu modülü komple değiştirmek gerekiyor galiba.

Araştırınca gördüm de normal anten girişi takılmıyormuş, mevcut delik küçük olduğu için sığmıyormuş.

Komple aşağıdaki şeyi değiştirmek gerekiyor da bunların boyu standart mı bilginiz var mı

1787595061588.webp

Hocam nasıl değiştirdiniz? Üstünde saçma sapan bir port var da, Asus'un kablolu ve kafam kadar dandik antenini takmak istemiyorum.

Bayağı araştırdım ama anakart cover'ını söküp wifi kartının olduğu modülü komple değiştirmek gerekiyor galiba.

Araştırınca gördüm de normal anten girişi takılmıyormuş, mevcut delik küçük olduğu için sığmıyormuş.

Komple aşağıdaki şeyi değiştirmek gerekiyor da bunların boyu standart mı bilginiz var mı

Alıntıyı görüntüle
1787602413947.webp

ilk soğutucu sök (anakartın arkasında vidaları var) sonra wifi metal kutuyu sök vidayı söktüğünde wifi karşında

Alıntıyı görüntüle
ilk soğutucu sök (anakartın arkasında vidaları var) sonra wifi metal kutuyu sök vidayı söktüğünde wifi karşında
Wifi kartı için değil de asusun özel wifi portu için soruyorum hocam. Küçük bir anten takmayı düşünüyorum da, mevcut wifi girişine asusun anteni hariç hiçbir şey takılmıyor. Siz sadece wifi kartını mı değiştirmiştiniz?

Of of of kaçan fırsata bak Bebek gibi el cantasi boyutunda PC kurardim

Geri