Öneri Maks 75k Laptop Önerisi

Baranb4kr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Her baktığım laptop günden güne katlanarak fiyat arttırıyor. Şimdilik kafamda aşşağıdaki model var. Beklemeli miyim sizce iner mi fiyatlar. Ayrıca bu fiyat bandında öneri gelirse sevinirim. Niyetim dışarıdan temiz dursun uzay mekiği gibi olmasın ayrıca tuf arkadaşımsa var kalitesi güzel geldi kasa olarak soğutöa olarak, kullanım amacım ise valo cs bazı hikayeli oyunlsr ve özellikle gta6 beklemek istiyoeum. Şimdiden teşekkürler. Trendyoldaki taksitler bana uyduğı için trendyoldan öneride bulunursanız sevinirim.

Attığınız güzel cihaz ama 1.5 ay önce 50K'ya satılmıştı hiçbir şekilde 76K edecek laptop değil max ederi 55K. Bu işinizi fazlaca görür.
kasa olarak nasıldır soğutma vs, ekran kalitesi yine keza iyi midir. Ayrıca satıcı için ne diyebilirsiniz yorum vs göremedim. Teşekkür ederim öneriniz için.

kasa olarak nasıldır soğutma vs, ekran kalitesi yine keza iyi midir. Ayrıca satıcı için ne diyebilirsiniz yorum vs göremedim. Teşekkür ederim öneriniz için.
Kasa kalitesi, soğutma ve ekran kalitesi olarak iyidir hocam. 300 nit %100 sRGB ekranı var. Satıcı hakkında bence endişelenmenize gerek yok.

Kasa kalitesi, soğutma ve ekran kalitesi olarak iyidir hocam. 300 nit %100 sRGB ekranı var. Satıcı hakkında bence endişelenmenize gerek yok.
benim attığımdan daha geçerli diyorsanız alıcam listeme hocam, kullandınız mı hiç yada kullanan tanıdığınız var mı?

benim attığımdan daha geçerli diyorsanız alıcam listeme hocam, kullandınız mı hiç yada kullanan tanıdığınız var mı?
3-4 yıl 3060 Victus ve 1.5 hafta 5070 Omen Slim kullandım. Arkadaşım da 4060 Omen kullanmıştı. Omen'ler ülkemizde bence en iyi orta seviye kasalara sahip güzel cihazlar. Attığınız Asus'tan çok daha iyi bir seçim olur.

Son düzenleme:
3 yıl 3060 Victus ve 1.5 hafta 5070 Omen Slim kullandım. Arkadaşım da 4060 Omen kullanmıştı. Omen'ler ülkemizde bence en iyi orta seviye kasalara sahip güzel cihazlar. Attığınızdan Asus'tan çok daha iyi bir seçim olur.
teşekkürler hocam değerlendiriyorum.

teşekkürler hocam değerlendiriyorum.
Hocam değerlendirecek başka laptop bakıyorsanız bunlara da bakabilirsiniz.

Hocam değerlendirecek başka laptop bakıyorsanız bunlara da bakabilirsiniz.
lenovo tarafında duyumlar çok kötü hocam hiç bulaşasım kalmadı

lenovo tarafında duyumlar çok kötü hocam hiç bulaşasım kalmadı
IRX9 serisinde anakart yanma sorunu vardı büyük ihtimal onları duymuşsundur hocam. IRX10 serisinde öyle bir sorun yok, şu anki 50 kartlı çoğu laptopta kronik sorun yok.

IRX9 serisinde anakart yanma sorunu vardı büyük ihtimal onları duymuşsundur hocam. IRX10 serisinde öyle bir sorun yok, şu anki 50 kartlı çoğu laptopta kronik sorun yok.
olabilir hocam genel olarak kasa kalitesi ısınma sorunlerı çok duyulan bir model

Bu senin attığın Laptop radarıma aldım bilgin var mı kullanıyor musunuz fiyatı da makul geldi 57 k 9 taksit

Geri