Öneri Maks 75k Laptop Önerisi

Bu senin attığın Laptop radarıma aldım bilgin var mı kullanıyor musunuz fiyatı da makul geldi 57 k 9 taksit
Fiyatı rakiplerine göre makul, panel olarak 20ms olsa da %99 sRGB 1600:1 kontrast veriyor özellikle siyah derinliği güzel. Kullanmıyorum ama şu ana kadar çok kişiye 50 kartlı Lenovo cihaz aldırdım.

Fiyatı rakiplerine göre makul, panel olarak 20ms olsa da %99 sRGB 1600 kontrast verebilmesi çok iyi. Kullanmıyorum ama şu ana kadar çok kişiye 50 kartlı Lenovo cihaz aldırdım.
Ben genelde basit oyunlar oynuyorum lol metin2 gibi çok yüksek beklentilerim yok aslında düzgün çalışasın sorun çıkarmasın yeterli

Ben genelde basit oyunlar oynuyorum lol metin2 gibi çok yüksek beklentilerim yok aslında düzgün çalışasın sorun çıkarmasın yeterli
O yönden sorun yaşamazsınız. Hazır laptop piyasası pahalanıyorken uygun fiyatlı cihaz bulabiliyorsanız alın derim. Şimdiden hayırlı olsun.

O yönden sorun yaşamazsınız. Hazır laptop piyasası pahalanıyorken uygun fiyatlı cihaz bulabiliyorsanız alın derim. Şimdiden hayırlı olsun.
hocam gönderdiğin omen aklımda şuan benimde bugün karar vermem lazım artık ne diyorsun, çok büyük kaba geldi o da gözüme

hocam gönderdiğin omen aklımda şuan benimde bugün karar vermem lazım artık ne diyorsun, çok büyük kaba geldi o da gözüme
Hocam yanınızda çok taşımayacaksanız 17 inç sizin için avantaj olur. Bu fiyat bandında 16 inç Omen 16 önermek isterdim ama düzgün Omen 16 piyasada kalmamış.

Hocam yanınızda çok taşımayacaksanız 17 inç sizin için avantaj olur. Bu fiyat bandında 16 inç Omen 16 önermek isterdim ama düzgün Omen 16 piyasada kalmamış.
aynen bulunmuyor çok, sürekli olmasada vize final dönemlerinde taşıyacağım hocam

yardım up up

Ben 10 gündür bakiyorum dostum alamadıkca fiyatlar arttı gidip game RAIDler ve ya game garaj alicam galiba 😀

Ben 10 gündür bakiyorum dostum alamadıkca fiyatlar arttı gidip game RAIDler ve ya game garaj alicam galiba 😀
Hocam ben kendimi mayısta 75K'ya laptop alarak kurtardım. İmzamdaki laptopu kullanıyorum iyi ki de almışım diyorum. Sonradan alacaklara geçmiş olsun.

Lenovo Laptop düşünebilirsiniz epey araştırdım bu arkadaş da yardımcı oldu bana ben sipariş geçeceğim kartımı bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,307
Üyeler
202,247
Son üye
Kuygyn
Geri