Proart Laptop Parasına Değer mi?

metene

80+
Reaksiyon skoru
4
ASUS ProArt P16 H7606WP-SR308W
Almayi dusunuyorum parasına değer mi?

2 sene sonra Japonya'ya yuksek lisansa gidecegim sonrasinda da orada yasamayi planliyorum buyüzden laptop bakıyorim

2 sene sonra Japonya'ya yuksek lisansa gidecegim sonrasinda da orada yasamayi planliyorum buyüzden laptop bakıyorim

bu laptop ve japonya arasındaki ilişkiyi ne mantıkla kuruyorsunuz? arkasındaki düşünce nedir.
dalga geçmek için sormuyorum açıkçası. Japonyaya gidince oradan alabilirsiniz diyecektim.

Ama belki de Türkçe klavye olmasını istediğiniz için buradan alacaksınız.
Ayrıca tasarım işi ile uğraşmıyorsanız bir avantajı yoktur. Bu Proart serisinde grafiğe özel ekran kartları bulunur Oyun performansları sınırlıdır.

bu laptop ve japonya arasındaki ilişkiyi ne mantıkla kuruyorsunuz? arkasındaki düşünce nedir.
dalga geçmek için sormuyorum açıkçası. Japonyaya gidince oradan alabilirsiniz diyecektim.

Ama belki de Türkçe klavye olmasını istediğiniz için buradan alacaksınız.
Ayrıca tasarım işi ile uğraşmıyorsanız bir avantajı yoktur. Bu Proart serisinde grafiğe özel ekran kartları bulunur Oyun performansları sınırlıdır.
Hocam japonya'ya gitmeme daha 2 yil var oyuzden ayni zamanda bu iki yil icinde kullanabilcrgim bir sey lazim.

Oynicagim oyunlar genelde hikayeli arada valorant cs lol falan olur rekabetci oyunlarda.
180-240fps verse yeterli benim için

Tasarimciyim, adobe programlar, blender, unity ve unreal gibi uygulamalar kullanıyorum.

Cihaz güzel ve sevdiğim bir model ama ihtiyacın nedir onu iyi analiz et senin ihtiyacına uygun bir cihazda al değilse tonla para yani cihaz 😀

Hocam japonya'ya gitmeme daha 2 yil var oyuzden ayni zamanda bu iki yil icinde kullanabilcrgim bir sey lazim.

Oynicagim oyunlar genelde hikayeli arada valorant cs lol falan olur rekabetci oyunlarda.
180-240fps verse yeterli benim için

Tasarimciyim, adobe programlar, blender, unity ve unreal gibi uygulamalar kullanıyorum.

Ekran kartına ve işlemciye dikkat etmen lazım. BU ekran kartları oyunlarda yüksek performans vermeyebilir.

Cihaz güzel ve sevdiğim bir model ama ihtiyacın nedir onu iyi analiz et senin ihtiyacına uygun bir cihazda al değilse tonla para yani cihaz 😀
Hocam ihtiyaclarimi soyle soyleyeyim

Ana amaclarim
3d Modelleme Blender (cartoonish low poly işler)
Unity/unreal engine ile oyun gelistirme indie oyun agir oyunlar degil
Adobe programlari agirlikli olarak After Effects ve Premiere pro

Birde hikaye oyunlarinda 50-70 arasi fps
Rekabetci oyunlarda 150-200 arasi fps verse benim icin yeterli hani bunlari veriyorsa ve öneriliyorsa bu laptopu dusunuyorum

Ekran kartına ve işlemciye dikkat etmen lazım. BU ekran kartları oyunlarda yüksek performans vermeyebilir.
Yuksek performanstan kastin ne tam olarak
Cunku yukarida da belirttigim gibi bana hikayede 50-70fps
Rekabetcide 150-200 fps yeterli olur.

Bir de rekabetci oyunlarda ben genelde en dusuk ayarlarda ve cozunurlugu 4:3 yaparak oynuyorum hani ordan da bi fps kazanci olabilir

Hocam ihtiyaclarimi soyle soyleyeyim

Ana amaclarim
3d Modelleme Blender (cartoonish low poly işler)
Unity/unreal engine ile oyun gelistirme indie oyun agir oyunlar degil
Adobe programlari agirlikli olarak After Effects ve Premiere pro

Birde hikaye oyunlarinda 50-70 arasi fps
Rekabetci oyunlarda 150-200 arasi fps verse benim icin yeterli hani bunlari veriyorsa ve öneriliyorsa bu laptopu dusunuyorum
Bunların hepsini yapar o laptop onda sorun yok. Yalnız bu cihazın asıl olayı ince hafif kolay taşınan bir yapısı olması ekranının kaliteli olması ve pilinin iyi gitmesi. Bunlar sana lazımsa, senin için önemliyse doğru cihaza bakıyorsun ama değilse o bütçede çok daha yüksek performans verebilen laptoplar tabi ki var.

Bunların hepsini yapar o laptop onda sorun yok. Yalnız bu cihazın asıl olayı ince hafif kolay taşınan bir yapısı olması ekranının kaliteli olması ve pilinin iyi gitmesi. Bunlar sana lazımsa, senin için önemliyse doğru cihaza bakıyorsun ama değilse o bütçede çok daha yüksek performans verebilen laptoplar tabi ki var.
Açıkcasi pili ve ekrani tabii ki önemli fakat zaten monitorum var ekrsnini cok kullanmicam disarida kullandigim zamanlar dısında.
Agirlik konusuna gelicek olursak agirligi benim icin acikcasi hic onemli degil.
Fan sesi bi tik önem tasiyor disarida falan bagırmasini istemem.

Itopyada bu attigim laptop var bide bu da iyi sanirim bi 10k lira daha pahali sadece

Ekler

• 1000118111.webp
    1000118111.webp
    20.6 KB · Hit: 10
Geri