sonuna bi de üç nokta koyup anlayana yazsaydın hocamDiyecek çok şey var ama ne manasını anlayan çıkacak, ne bizi anlayan olacak. Neyse biz alana mani olmayalım. Zam geliyor, kıtlık var, yardırın koçlar, yiğitler, bu piyasada herkese ekmek yedirmeli vatandaş.
İkinci el yerine sıfır ürün almak paraya yazık etmek falan değildir saçma sapan yorumlar yapmayın. Bir siz akıllısınız.İkinci eliyle nasıl ayni paraya geliyor hocam ? Daha yeni rx7600 sattım 9a bile satılmadı fabrikasyon OC Sapphire Pulse modeli en son takasla elimden çıkardım. Ddr5 olsa anlayacağım da şu paraya gidip ikinci elden çok daha iyi sistemler toplayabilecekken paranıza yazık etmeyin sırf sıfır alacam diye
O paraya RTX 3060 bile zor alınıyor artık. Başka ilanlarla karşılaştırın isterseniz.İkinci eliyle nasıl ayni paraya geliyor hocam ? Daha yeni rx7600 sattım 9a bile satılmadı fabrikasyon OC Sapphire Pulse modeli en son takasla elimden çıkardım. Ddr5 olsa anlayacağım da şu paraya gidip ikinci elden çok daha iyi sistemler toplayabilecekken paranıza yazık etmeyin sırf sıfır alacam diye
''İkinci el yerine sıfır ürün almak paraya yazık etmektir'' nerde yazmışım ben tam olarak ? Bir siz akıllısınız yazmış bir de afgdags ben akıllı olduğumu iddia etmiyorum da senin pek akıllı olmadığına garanti verebilirim şu yorumundan yola çıkarak.İkinci el yerine sıfır ürün almak paraya yazık etmek falan değildir saçma sapan yorumlar yapmayın. Bir siz akıllısınız.
Aynı değil dostum biri ikinci el biri 0 taksitli . Ikinci el tabii daha avantajli olacak''İkinci el yerine sıfır ürün almak paraya yazık etmektir'' nerde yazmışım ben tam olarak ? Bir siz akıllısınız yazmış bir de afgdags ben akıllı olduğumu iddia etmiyorum da senin pek akıllı olmadığına garanti verebilirim şu yorumundan yola çıkarak.
Bir bakalım neden paranıza yazık etmeyin demişim;
Ekran kartı : 9000 diyelim hadi, kimse bu rakama almasa bile !!
Ram : 2x8 16gb ram 3600Mhz daha yeni 3000 e sattım buna da 3 dedik
Anakart : Yine daha yeni 1.5 sattım A520 M K V2 anakartını hadi buna da 2 diyelim biz
İşlemci : Şuanda 2.5 r5 5500 ilanları bulunuyor bu da 2.5
Kasa ve Psu : Bir hafta önce kendi Everest flat mesh kasa ve 650w güç kaynağımı sattım ikisini 1800e biz 2 diyelim buna da
Ssd : 500gb güzel modeller iyi sağlıkta 3e cok rahat bulunuyor bu da 3 olsun
21.500tl ye aynı sistemi rahat rahat dizebiliyorsun ikinci elden ölü fiyat kovalamadan. Kalan 11e de adam monitörünü, klavyesini kulaklığını vs. alır, ne anlatıyorsun sen?
Parası olan adam zaten gidip sıfır sistemini alır keyfince. Biz burda bütçesi dar olan adamlar için konuşuyoruz. Konuşmak için konuşmayın, mesaj kasacak olan konu dışında gidip kassın laf kalabalığı yapmasın.
RTX 3060 zor alınıyor olabilir hocam ama aynısı RX7600 için geçerli değil, insanlar hala markaya bakıyor. AMD'nin elden çıkarılması zor oluyor o yüzden. Daha yeni takasladım rx7600'ün Sapphire Pulse OC modelini 8.5 düştüm gitmedi.O paraya RTX 3060 bile zor alınıyor artık. Başka ilanlarla karşılaştırın isterseniz.
Hocam öyle zaten ben ikinci el toplamaya çalışıldığında aynı paraya denk geliyor dendiği için yazdım. Yoksa elbette zaten ikinci elin fiyatta daha avantajlı olması gerek.Aynı değil dostum biri ikinci el biri 0 taksitli . Ikinci el tabii daha avantajli olacak
hocam bu nasıl fırsat ddr4 sistem bu fiyata, insanlardan görüp giriyor sanki bir şey var diye
Sazan.avi sistem
Bu piyasada gayet iyi sistem bu arada. RTX 5060 Ti 16 GB'dan 3.500 TL daha ucuza komple sistem alıyorsun ve bu zamların tamamlanmış halide değil.
AMD RX 9050 4 GB çıkarttı ve Nvidia 300 dolara 96 bit 9 GB VRAM'li RTX 5050 çıkartacak. Özellikle bu giriş segmenti hiç iyi şeyler beklemiyor.
Cevaplamakla uğraşmıyorum artık. Alıntıladığım şeyleri oku.Bu sistemi 2. el toplamaya çalışsan resmen aynı paraya geliyor. Uğraşmaya değmez.
www.itopya.com