Berke8687
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 189
Evet 57 olan 100wŞu 57 olan mı 100w sanırım ekran kartı
Evet 57 olan 100wŞu 57 olan mı 100w sanırım ekran kartı
Bu daha mantıklı geliyor bana ama markadan dolayı düşündürüyorEvet 57 olan 100w
2.5K ekran yüzünden AAA oyunlarda VRAM sorunu yaşayacaksınız. Onun dışında pek sorunu yok cihazın. Yeni AAA oyunları oynamayı düşünmüyorsanız alınır.Bu daha mantıklı geliyor bana ama markadan dolayı düşündürüyor
hocam siz kenfi pcnizden memnun musunuz bende çok gördüm markayı nasıl acaba ufak bir özet geöebilir misiniz ısınma kasa klavye ekran vs2.5K ekran yüzünden AAA oyunlarda VRAM sorunu yaşayacaksınız. Onun dışında pek sorunu yok cihazın. Yeni AAA oyunları oynamayı düşünmüyorsanız alınır.
Kasası klasik Gamegaraj ve Gameraider gibi tongfang kasa. Klavyesi Türkçe ve büyük enter var. Isınma konusunda sadece fansız stand ile ekran kartı 1 saat ağır oyunda max 84.6 gördü, ortalama 82 derecede. İşlemcisi turbo modda kendini 90 dereceye sabitliyor, o derecede 55W verebiliyor. Boşta işlemci 58-62 derece arasında takılıyor. Bluetooth simgesi kayboluyordu ve haporlörden anlık cızırtı geliyordu bu sorunları global sitesinden driver indirerek çözdüm. Aldıktan 1.5 ay sonra ekranda ölü piksel çıkması sonucu garantiye verdim ve yeni cihazla değiştirdiler şu anlık memnunum güzel cihaz.hocam siz kenfi pcnizden memnun musunuz bende çok gördüm markayı nasıl acaba ufak bir özet geöebilir misiniz ısınma kasa klavye ekran vs
teşekkür ederim inceleme içinKasası klasik Gamegaraj ve Gameraider gibi tongfang kasa. Klavyesi Türkçe ve büyük enter var. Isınma konusunda sadece fansız stand ile ekran kartı 1 saat ağır oyunda max 84.6 gördü, ortalama 82 derecede. İşlemcisi turbo modda kendini 90 dereceye sabitliyor, o derecede 55W verebiliyor. Boşta işlemci 58-62 derece arasında takılıyor. Bluetooth simgesi kayboluyordu ve haporlörden anlık cızırtı geliyordu bu sorunları global sitesinden driver indirerek çözdüm. Aldıktan 1.5 ay sonra ekranda ölü piksel çıkması sonucu garantiye verdim ve yeni cihazla değiştirdiler şu anlık memnunum güzel cihaz.
Rica ederim ekranından bahsetmeyi unutmuşum. Ekranı 300Hz ve %100 DCI-P3 %100 sRGB değerlerini verebiliyor. Kontrastı 1:1200 ve yaklaşık 10 MS. Bu değerler oyunda laptoplarına göre güzel, özellikle 100 DCI-P3 ve %100 sRGB verebilmesi çok iyi. Tek sorunu dediğim gibi ekranı 2.5K olduğu için VRAM yetmiyor.teşekkür ederim inceleme için