Öneri Maks 75k Laptop Önerisi

2.5K ekran yüzünden AAA oyunlarda VRAM sorunu yaşayacaksınız. Onun dışında pek sorunu yok cihazın. Yeni AAA oyunları oynamayı düşünmüyorsanız alınır.
hocam siz kenfi pcnizden memnun musunuz bende çok gördüm markayı nasıl acaba ufak bir özet geöebilir misiniz ısınma kasa klavye ekran vs

hocam siz kenfi pcnizden memnun musunuz bende çok gördüm markayı nasıl acaba ufak bir özet geöebilir misiniz ısınma kasa klavye ekran vs
Kasası klasik Gamegaraj ve Gameraider gibi tongfang kasa. Klavyesi Türkçe ve büyük enter var. Isınma konusunda sadece fansız stand ile ekran kartı 1 saat ağır oyunda max 84.6 gördü, ortalama 82 derecede. İşlemcisi turbo modda kendini 90 dereceye sabitliyor, o derecede 55W verebiliyor. Boşta işlemci 58-62 derece arasında takılıyor. Bluetooth simgesi kayboluyordu ve haporlörden anlık cızırtı geliyordu bu sorunları global sitesinden driver indirerek çözdüm. Aldıktan 1.5 ay sonra ekranda ölü piksel çıkması sonucu garantiye verdim ve yeni cihazla değiştirdiler şu anlık memnunum güzel cihaz.

Kasası klasik Gamegaraj ve Gameraider gibi tongfang kasa. Klavyesi Türkçe ve büyük enter var. Isınma konusunda sadece fansız stand ile ekran kartı 1 saat ağır oyunda max 84.6 gördü, ortalama 82 derecede. İşlemcisi turbo modda kendini 90 dereceye sabitliyor, o derecede 55W verebiliyor. Boşta işlemci 58-62 derece arasında takılıyor. Bluetooth simgesi kayboluyordu ve haporlörden anlık cızırtı geliyordu bu sorunları global sitesinden driver indirerek çözdüm. Aldıktan 1.5 ay sonra ekranda ölü piksel çıkması sonucu garantiye verdim ve yeni cihazla değiştirdiler şu anlık memnunum güzel cihaz.
teşekkür ederim inceleme için

teşekkür ederim inceleme için
Rica ederim ekranından bahsetmeyi unutmuşum. Ekranı 300Hz ve %100 DCI-P3 %100 sRGB değerlerini verebiliyor. Kontrastı 1:1200 ve yaklaşık 10 MS. Bu değerler oyunda laptoplarına göre güzel, özellikle 100 DCI-P3 ve %100 sRGB verebilmesi çok iyi. Tek sorunu dediğim gibi ekranı 2.5K olduğu için VRAM yetmiyor.

upupup
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

up

Son düzenleme:
arkadaşlar son bir yardım valla çok meşgul ettik forumu kusura bakmayın ama ağırlık işi aklımdan çıkmıyor ben arada dışarı vs çıkıcam edicem sizce omen 17 sıkıntı olur mu bana, ve klavyesi çok düz gözüküyor rgb aydınlatması var mı biliyor musunz. Yani klavyedeki yazılar transparan arkadaki ışışı geçirecek şekilde mi? Ve son olarak excaliburun eski ve yeni kasaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,350
Üyeler
202,263
Son üye
veyselskll
Geri