mo32u24merhaba masada kullanmak için oled monitor düşünüyorum gerçek ve sorunsuz bir oled için hangi monitorler uygun olur.
mümkünse sorun çıkarmayacak ve kaliteli bir model olursa sevinirim
27 inç olur mu 4kfiyat belirtmeyi unutmuşum bu biraz fazlaya geliyor güncelledim teşekkür ederim
Olur sadece boyutuna göre absürt kalmasın diye yazmadım da iyiyse neden olmasın ek olarak sorunu olan bir monitor onermeyin lütfen olabildiğince sıkıntısız ve gerçek oled deneyimi olan bir ürün öneririeniz daha iyi olur27 inç olur mu 4k
272up e16 (kaplaması 2h yerine 3h güncellenmiş 4. nesil tandem qd oled)Olur sadece boyutuna göre absürt kalmasın diye yazmadım da iyiyse neden olmasın ek olarak sorunu olan bir monitor onermeyin lütfen olabildiğince sıkıntısız ve gerçek oled deneyimi olan bir ürün öneririeniz daha iyi olur
ekran kartı 5080 öneriler için teşekkürler @ayranli_tuz272up e16 (kaplaması 2h yerine 3h güncellenmiş 4. nesil tandem qd oled)
mo27u2 (kaplaması 2h, 4. nesil tandem qd oled)
bu 2 modele bakabilirsin
ama bu modeller trueblack400 olduğu için imkanın varsa ekran kartın fazlasıyla iyiyse trueblack500 model al derim
mo32u24 öyle ama bütçeyi çok aşıyor, olmuşken en iyisi olur
trueblack400 bazen tatmin etmeyebiliyor
272up e16 (kaplaması 2h yerine 3h güncellenmiş 4. nesil tandem qd oled)
bu 2 modele bakabilirsin
ama bu modeller trueblack400 olduğu için imkanın varsa ekran kartın fazlasıyla iyiyse trueblack500 model al derim
272up e16 (kaplaması 2h yerine 3h güncellenmiş 4. nesil tandem qd oled)
bu 2 modele bakabilirsin
woled 32 inç seçeneğin de var ama 39kydı galibapeki bu bahsettiğinden hangisi alınır?