2k 27inc ve 4k 32inc OLED Monitor Önerisi

b1rst

80+
Reaksiyon skoru
47
Bütçe
35000
merhaba masada kullanmak için oled monitor düşünüyorum gerçek ve sorunsuz bir oled için hangi monitorler uygun olur.

mümkünse sorun çıkarmayacak ve kaliteli bir model olursa sevinirim

27 inç olur mu 4k
Olur sadece boyutuna göre absürt kalmasın diye yazmadım da iyiyse neden olmasın ek olarak sorunu olan bir monitor onermeyin lütfen olabildiğince sıkıntısız ve gerçek oled deneyimi olan bir ürün öneririeniz daha iyi olur

Olur sadece boyutuna göre absürt kalmasın diye yazmadım da iyiyse neden olmasın ek olarak sorunu olan bir monitor onermeyin lütfen olabildiğince sıkıntısız ve gerçek oled deneyimi olan bir ürün öneririeniz daha iyi olur
272up e16 (kaplaması 2h yerine 3h güncellenmiş 4. nesil tandem qd oled)
mo27u2 (kaplaması 2h, 4. nesil tandem qd oled)
bu 2 modele bakabilirsin
ama bu modeller trueblack400 olduğu için imkanın varsa ekran kartın fazlasıyla iyiyse trueblack500 model al derim
mo32u24 öyle ama bütçeyi çok aşıyor, olmuşken en iyisi olur
trueblack400 bazen tatmin etmeyebiliyor

Gigabyte Mo27u2

3 aydır falan kullanıyorum. 32k ya almıştım. Memnunum hocam.

4k 27" 👍

34 inç curved 2k 21.9 formatlı bi ekranım var. Eğer 27 inç'i geçeceksen curved almalısın bence. Ekran büyüdükçe uzaklaşma gereği duyuyosun o kocaman ekranın da hiçbir anlamı kalmıyo uzaktan yine 27 inç'e dönüşüyo. 34 inç 21.9 formatta da bu sorun var ama daha anlamlı. En azından oyunlarda daha geniş bi çevreyi görebiliyosun.

bu 2 modele bakabilirsin
ama bu modeller trueblack400 olduğu için imkanın varsa ekran kartın fazlasıyla iyiyse trueblack500 model al derim
ekran kartı 5080 öneriler için teşekkürler @ayranli_tuz
Bir de woled ile qd-oled hangisi tercih edilir sen ikisini de qd oled yazmışsın ama (sanırım daha iyi)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oled monitor almazsam triple screen ips seçeneğim var ama oled daha çok kafama yatıyor artık burada ki önerilerinizden seçip zamanı gelince alacağım

Son düzenleme:
bu 2 modele bakabilirsin

bu 2 modele bakabilirsin

XG27AQDMG trueblack 500müş ama ürün hakkında diğer bilgilerim yok bildiğin varsa ondan da öneribilir misin?

@Tayfunns hocam 35kya hangisini önerirsin 4k, 27-32 inç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki bu bahsettiğinden hangisi alınır?
woled 32 inç seçeneğin de var ama 39kydı galiba
32gx850a-b

bir de woledde burnin gibi panel kaynaklı sıkıntılar daha sık çıkıyor qdye kıyasla uzun vadede
ben 5080 olsa ileride ekran kartı yükselteceksem mo27u2 yükseltmeyeceksem 272up e16 alırdım galiba

Geri