🔥İndirim Coverzone Çoklayıcı Adaptör 7in1 Usb/Type-C To Usb A, Usb C 325 TL

çok merak ediyorum televizyonda çalışır mı?

Bunlar çoğu şeyi çalıştıramıyor çünkü yeterli kapasiteye sahip değil Xiaomi gibi orijinal markalı çoklayıcılar alın misal kulaklık taksanız çalışmaz anakarta/laptobun kendi USB girişine taksanız çalışır veya USB disk taksanız açılır ama dosya taşımada sorun yaşarsınız anakarta/laptobun kendi USB girişine taksanız sorun yaşamazsınız bunu bilerek alın

Bunlar çoğu şeyi çalıştıramıyor çünkü yeterli kapasiteye sahip değil Xiaomi gibi orijinal markalı çoklayıcılar alın misal kulaklık taksanız çalışmaz anakarta/laptobun kendi USB girişine taksanız çalışır veya USB disk taksanız açılır ama dosya taşımada sorun yaşarsınız anakarta/laptobun kendi USB girişine taksanız sorun yaşamazsınız bunu bilerek alın
2 yıldır kullanıyorum 2.4 mouse dongle'ımdaki bağlantı istikrarsızlığı dışında sorun yaşamadım, 300 tl için gayet yeterli performans bence. (Anlık olarak linkteki ile aynı model hub'a 1 adet harici ssd 1 harici hdd 1 mikrofon 1 gaming controller dongleı 1 kulaklık dongleı ve 1 mouse dongleı bağlı )

Geri