Asus Tuf A16 Alınır mı ?

Yazılım,ödev,günlük kullanım ve yapay zeka olacak ama ağır oyunlarda oynamayı düşünüyorum yönetim bilişim sistemleri bölümüne başlıyorum bu sene
Pil ömrü önemliyse attığımız R9 365 veya R7 350 işlemcili Omen'lerden birini alın hocam.
bu attığınız ile 5070 arası kaldım bugün sipariş geçmek istiyorum artık bakalım hala düşünüyoruz
Dediğim gibi RAM'inin 32 GB olmasını ve biraz daha iyi işlemci istiyorsanız attığımı, ekran kartı önemliyse 5070 R7 350 Omen'i alın. Omen serisi ülkemizdeki en iyi mid-range kasaya sahip soğutma sistemi de güzel.

14. Nesil intel işlemcilerin 100 derecelere çıktığını gördüm o yüzden çok yaklaşmak istemiyorum
masaüstünde 420mm ile bile 90 dereceleri görebiliyor. 14900 kullanıp uv yapmayan yoktur aklında başında insan. UV yaparsın altına da bir soğutucu tamamdır

alınır güzel model
hpnin düşük modellerinde düşük watt,ntsc ekran vs saçmalıkları var bunda yok. max p watt ve %100 srgb
aynen, birde diğer model var işlemci ram yüksek ekran kartı 5060, ileriye dönük düşününce ve güçleri karşılaştırınca ne dersiniz, şahsen benim kendim upgrade gibi bir şansım olmayabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pil ömrü önemliyse attığımız R9 365 veya R7 350 işlemcili Omen'lerden birini alın hocam.

Dediğim gibi RAM'inin 32 GB olmasını ve biraz daha iyi işlemci istiyorsanız attığımı, ekran kartı önemliyse 5070 R7 350 Omen'i alın. Omen serisi ülkemizdeki en iyi mid-range kasaya sahip soğutma sistemi de güzel.
bende o aradaki farkta takılıyorum işte hangisi daha mantıklı onu ayırt edemiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
aynen, birde diğer model var işlemci ram yüksek ekran kartı 5060, ileriye dönük düşününce ve güçleri karşılaştırınca ne dersiniz, şahsen benim kendim upgrade gibi bir şansım olmayabilir
Hocam kendiniz diyorsunuz upgrade şansım olmayabilir diye bence 5060 R9'luyu alın bu senaryoda.

bende o aradaki farkta takılıyorum işte hangisi daha mantıklı onu ayırt edemiyorum
upgrade'den kastın laptop içindeki ekran kartı değiştirmek ise öyle fanteziler yapmamanı öneririm

upgrade'den kastın laptop içindeki ekran kartı değiştirmek ise öyle fanteziler yapmamanı öneririm
yok ram ssd vs hahahahah

Hp omen ekranları iyi değil galiba %62srgb diye biliyorum
bu kasalar değil 16 kasalarda var o çoğunlukla birde hyperx omen olanlarda

aslında hyperx omenlerde çok fp ama ekran işi bozuyor baya

• Beğen
yok ram ssd vs hahahahah

bu kasalar değil 16 kasalarda var o çoğunlukla birde hyperx omen olanlarda

aslında hyperx omenlerde çok fp ama ekran işi bozuyor baya
ssdler aynı ram ve işlemci farklı şahsen ben olsam 5070 olanı tercih ederim. Yine de fark var

5060lıyı alsan işlemci daha iyi olsa da birkaç oyun haricinde 5070ten düşük fps alacaksın ram 16 olmasına rağmen. Ram 2x8 mi 1x16 mı bilmiyorum satıcıdan satıcıya değişiyor. İndirim takip edim 1 16 daha alınır

masaüstünde 420mm ile bile 90 dereceleri görebiliyor. 14900 kullanıp uv yapmayan yoktur aklında başında insan. UV yaparsın altına da bir soğutucu tamamdır
Ama ben laptobu okulla da götüreceğim yanımda taşıyacağım sürekli sadece oyun oynamayacağım

• Beğen
@cnaslan boşta 90 derece olması imkansıza yakın

Hp omen ekranları iyi değil galiba %62srgb diye biliyorum
%62.5 sRGB değil Omen 17'ler %100 sRGB. Omen 16 165Hz olanlar da %100 sRGB genel olarak 144Hz Omen 16'lar %62.5 sRGB.

Geri