🔥İndirim Samsung Odyssey G5 G50f 32'' Ips 180hz Qhd 10.999 TL

miniled'ler oledlerle aynı para ki bu bana über saçma geliyor. az olduğu için galiba ama çok saçma. millet gider oled alır neden miniled alsın
Çünkü aynı paraya alınan oled piyasadaki en düşük kalite oled aynı para olsalarda kalite farkları var yeni oledlerde burn in gibi bir çok sorun bitti denebilir ama bu sorun kaliteli pahalı oledlerde bitti ucuz oled alan adam hala aynı sorunlarla karşılaşacak tabii yinede en ucuz oledin bile görüntüsü miniledden daha iyi ama uzun süre ekran başında olan birinin kafasının rahat olması için aynı paradaki bir miniledi seçmesi hiçte mantıksız değil ayrıca uzun ömürlü bir tercihte yapmak isteyenler içinde mantıklı bir seçim miniled almak

şuan 32 inç monitörler arasından en f/p ürün

Dün yeğenime aldırdım. Eğitim indiriminde bile 11.999₺. Burada 11k + 9 taksit, daha iyisi Şam'da kayısı.

Dün yeğenime aldırdım. Eğitim indiriminde bile 11.999₺. Burada 11k + 9 taksit, daha iyisi Şam'da kayısı.
büyük ekranı bu fiyata bulmak çok iyi ne kadar 27 inç e göre ppi değeri düşük olsa da 32 inçte film,oyun vs. daha zevkli olur

Çünkü aynı paraya alınan oled piyasadaki en düşük kalite oled aynı para olsalarda kalite farkları var yeni oledlerde burn in gibi bir çok sorun bitti denebilir ama bu sorun kaliteli pahalı oledlerde bitti ucuz oled alan adam hala aynı sorunlarla karşılaşacak tabii yinede en ucuz oledin bile görüntüsü miniledden daha iyi ama uzun süre ekran başında olan birinin kafasının rahat olması için aynı paradaki bir miniledi seçmesi hiçte mantıksız değil ayrıca uzun ömürlü bir tercihte yapmak isteyenler içinde mantıklı bir seçim miniled almak
Miniledler şimdiden aydınlatma arızası çıkarmaya başladı oled yansa bile görüntü veriyor burada birisi paylaşmıştı ekranın ortasındaki bir grup mefta olmuş o kısım karanlık kalıyor 0,01 centin hesabını yapan Çinlilerin TV panellerinin ömürler kısa oluyor.

Panda paneller 3 4 senede mefta oluyor arka aydınlatma bozulmuyor direk panel Gate driver yanıyor cam panel içinde tamir edebilen tr de yok. Hintliler ve çinliler lazer ile panel tamiri yapabiliyor .

Özellikle yerli markalar bu en ucuz panelleri kullanıyor. Adem Helvacıya göre ömürleri 4 5 yıl.

Malum marka çok fazla gazlanıyor yurtdışına göre 2 katı fiyata satılıyor bakalım kaç senede bozukacaklar.

Son düzenleme:
Geri