- Konu Sahibi Konu Sahibi
cratos 1000w revolution 3Modellerine göre değişir, tam model verirseniz her iki marka için ona göre Tier List'ten bir bakarız.
cratos 1000w revolution 3Modellerine göre değişir, tam model verirseniz her iki marka için ona göre Tier List'ten bir bakarız.
Peki hangi enermax modeli ile karşılaştırma yapmak istiyorsunuz?cratos 1000w revolution 3
hayır hocam raijintek cratos ile enermax revolution 3 için diyorumPeki hangi enermax modeli ile karşılaştırma yapmak istiyorsunuz?
www.gamer.gen.tr
Cratos A Tier.hayır hocam raijintek cratos ile enermax revolution 3 için diyorum
evet hocam gigabyte'ın düz modeli monitör olarak 27inç 2k ve bir nebze yüksek hz'li bir model alıcam aoc olabilir5080 Windforce mu? Kaça aldın? Birde monitör ne olacak?
A+ Tier PSU, son zamanların en dip fiyatında.
![]()
NZXT C850 850W 80+ Gold ATX 3.1 Gen 5 135mm Full Modüler PSU | ITOPYA
NZXT C850 850W 80+ Gold ATX 3.1 Gen 5 135mm Full Modüler PSU En iyi fiyat seçenekleri ile PA-8G2BB-EU ITOPYA'dawww.gamer.gen.tr
- flyingatm
- Cevap: 27
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Şu sistemi 2K muhtemelen IPS bir monitörde heba etmezdim ben. Anakarttan düşüp olede veya minilede çıkarırız. Ayrıca kaça aldın o gigayi? Sunu al daha iyi bir model.evet hocam gigabyte'ın düz modeli monitör olarak 27inç 2k ve bir nebze yüksek hz'li bir model alıcam aoc olabilir
hocam oledlerin yanma probleminden dolayı iyi olanlarının fiyatı yüksek miniled tcl monitörlerinde çok fazla arada bıraktıran yorumuna rastladımŞu sistemi 2K muhtemelen IPS bir monitörde heba etmezdim ben. Anakarttan düşüp olede veya minilede çıkarırız. Ayrıca kaça aldın o gigayi? Sunu al daha iyi bir model.
5 yıl civarında ufak yanmalar oluyor ama kullanılmaz olmuyor. TCL almak zorunda değilsin.hocam oledlerin yanma probleminden dolayı iyi olanlarının fiyatı yüksek miniled tcl monitörlerinde çok fazla arada bıraktıran yorumuna rastladım
5 yıl olayını bilmiyordum tcl dışında miniled hangi monitörler var ? attığınız modelin kronik bir sorunu var mı ?5 yıl civarında ufak yanmalar oluyor ama kullanılmaz olmuyor. TCL almak zorunda değilsin.
![]()
KTC M27T6S 27" 1Ms 200Hz 2K QHD HDR1000 QD-Mini LED IPS Gaming Monitör
KTC M27T6S 27" 1Ms 200Hz 2K QHD HDR1000 QD-Mini LED IPS Gaming Monitörteknoklik.com
Bir sorunu yok şuanlik5 yıl olayını bilmiyordum tcl dışında miniled hangi monitörler var ? attığınız modelin kronik bir sorunu var mı ?