1.3 Tce Kullanıcı Yorumlari?

Mirioğlu

80+
Reaksiyon skoru
12
Sağda solda 1.3 TCE hakkında yüzlerce kötü yorum yapanlar var. Bir yandan 1.3 TCE motorlar hakkında iyi yorum yapanlar var. Peki sizce Clio 2020 1.3 TCE veya Megane üzerinde kullanılan 1.3 TCE için ne soyleyebilirsiniz. Rektefiye konusu hakkında bilgileriniz nedir

Sağda solda 1.3 TCE hakkında yüzlerce kötü yorum yapanlar var. Bir yandan 1.3 TCE motorlar hakkında iyi yorum yapanlar var. Peki sizce Clio 2020 1.3 TCE veya Megane üzerinde kullanılan 1.3 TCE için ne soyleyebilirsiniz. Rektefiye konusu hakkında bilgileriniz nedir
1.3 tce clio alınabilir aslında ama aldığınız modelde düzgün aralıklarla olması gerektiği zamanlarda termostatı değişmiş,bilinçli kullanılmış,bakımı düzgün yapılmış bir clio tercih edilebilir ancak.O zaman kafanız rahat binersiniz.

tek sorunu termostat devidaim, 150k km den sonra külbütörden yağ kaçırıyor hafiften diyenlerde var. Rektefiye tutmuyor.

Bir tane Clio 1.3 TCE için görüştüm 80 bin kilometrede ama şu ana kadar termostat ve devirdaim değişmemiş o yüzden arabaya gidip bakasım gelmedi. Bu arada rektefiye yapan ustalar duydum ne kadar doğru bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,149
Üyeler
202,208
Son üye
manwithoutamask
Geri