🔥İndirim İstanbul-Paris Uçak Bileti 1412₺!

Harç işi sıkıntı ya, sırf harç kontrol eden bir görevli vardı e-pasaport kuyruğunda, tek görevi harç ödemeyeni sınırdan geçirmemek sanırım, diğer herşeyi makineler okuyor çünkü. Bir defa unutmuştum makine de yoktu kaldık öyle online ödemeye uğraştık falan. Çok saçma bir uygulama kesinlikle.
Banka uygulamasından saniyesinde ödeyebiliyorsun sadece TC yazarak bilgin olsun. En azından yapıkredide öyle.

şu yeşil pasaportu kullanmak nasip olmayacak gibi ya tek bir mühür yok valla bitik

Harç işi sıkıntı ya, sırf harç kontrol eden bir görevli vardı e-pasaport kuyruğunda, tek görevi harç ödemeyeni sınırdan geçirmemek sanırım, diğer herşeyi makineler okuyor çünkü. Bir defa unutmuştum makine de yoktu kaldık öyle online ödemeye uğraştık falan. Çok saçma bir uygulama kesinlikle.
2024 te eylul ayıydı galiba;
kapıkuleden cıkarken, yesil pasaportlu bir yaslı 60/65 yas civarı bir dayı alamadı, arkada kuyruk dolu, sınır kalabalık vs...
bende aractan indim, seyrediyorum, biraderde yesil oldugu için olayı anlayabildim, vezneleri tam bu aralar kaldırmıslardı..
yanına gittim, dayı kan ter içinde kalmıstı,saga sola otomatın yanına gidiyor fln..
sorunca ydısı harc alamadıgını soyledi.
kerdi kartını cıkar, e-devlete gidik oradan odedik.
sisteme 10/15dk sonra dusuyor.
polise aracını sag kaldırıma ceksin beklesin, odemeyi yaptık, yakında sisteme duser diyerek halletmiştik.

2 kişi gidişl geliş 120k civarı hep en düşün 100 gördüm
Ya orayı düşürseler fırsat kalmaz , insanlar teknolojik alet almak için yine gider bir de gezi yapar . Ama kafaya koydum gideceğim. Avrupa ya gitme şansım var yeşil pasaport var ama cazip gelmiyor.

Uçakla iner, kalkarken şehrin üstten fotoğraflarını yayınlarsınız, arada bir havaalanına doluşan Paris kokusunu burnunuza çekip dönersiniz en kötü. :kekw: Temmuz da İst/Bodrum arasına tek bilet için 5K verdim.

Ya orayı düşürseler fırsat kalmaz , insanlar teknolojik alet almak için yine gider bir de gezi yapar . Ama kafaya koydum gideceğim. Avrupa ya gitme şansım var yeşil pasaport var ama cazip gelmiyor.
avrupa değilde japonya filan teknolojisi vs insanı çekiyor

Doğuştan memur çocuğu olmak vardı... ahhh kader ahhh
memur çocuğu olmakta çözüm değil ki hep vardı yeşilim 1 kere 2 aylığına gittim avrupaya anlat desen hiçbir şey görmedim memur çocuğu olunca para olmuyor o 2 ayın hepsini amelelik yapıp para kazanmaya çalışarak geçirmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,526
Üyeler
202,891
Son üye
winchester07
Geri