🔥İndirim Old Spice Cosmic Quest Erkek Deodorant Stick 50 Ml 84₺

Şekerli sakız gibi bi kokusu var. Yiyesi geliyo insanın ama koku olarak taşımak ister miyim bilmiyorum.

old spice kokuları ne garip erkek deodorantı ama kız parfümü gibi biraz

Bitmis...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sürdükten bir kaç saat sonra leş gibi kokmak için birebir bi marka
Abartmayın hocam kac aydir kullaniyorum. Tabi fazla ter kokan biri değilim ondan etki etmiyor olabilir. Ertesi gün bile kokusu kalıyor.

Bunu bedava verseler bile kullanmayın, çok kötü. Tamamen şeker-jelibon kokuyor. Keşke diğerleri indirime girse de alsak. Denemediğim tek Rockstar ve Epic Legend kaldı. Bu ikisi için indirim bekliyorum.

Bunu bedava verseler bile kullanmayın, çok kötü. Tamamen şeker-jelibon kokuyor. Keşke diğerleri indirime girse de alsak. Denemediğim tek Rockstar ve Epic Legend kaldı. Bu ikisi için indirim bekliyorum.
Rockstar egzotik meyveli enerji iceceği gibi kokuyor.

Uzun bir süre old spice sticklerini kullandım ama açıkçası pek memnun kaldığımı söyleyemem. Stickler yerine duş jelini aldım ve kokusu hem çok hoş hem de vücutta uzun bir süre kalıyor. Deodorant olarak daha doğal içerikli sticklere geçtim herkese öneririm

Uzun bir süre old spice sticklerini kullandım ama açıkçası pek memnun kaldığımı söyleyemem. Stickler yerine duş jelini aldım ve kokusu hem çok hoş hem de vücutta uzun bir süre kalıyor. Deodorant olarak daha doğal içerikli sticklere geçtim herkese öneririm
Mesela hocam ne aldınız? Doğal içerikli dediğiniz.

dün watsonda vardı bunun çeşitleri sprey bide jelli olanları vardı 97tl

Geri