Abartmayın hocam kac aydir kullaniyorum. Tabi fazla ter kokan biri değilim ondan etki etmiyor olabilir. Ertesi gün bile kokusu kalıyor.Sürdükten bir kaç saat sonra leş gibi kokmak için birebir bi marka
hemen bitmiş çekerdim 3/4 taneOld Spice Cosmic Quest Erkek Deodorant Stick 50 ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Old Spice Cosmic Quest Erkek Deodorant Stick 50 ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Rockstar egzotik meyveli enerji iceceği gibi kokuyor.Bunu bedava verseler bile kullanmayın, çok kötü. Tamamen şeker-jelibon kokuyor. Keşke diğerleri indirime girse de alsak. Denemediğim tek Rockstar ve Epic Legend kaldı. Bu ikisi için indirim bekliyorum.
O zaman beğenmem ama yine de denemediğim 2 aroma kaldı diye denemek istiyorum.Rockstar egzotik meyveli enerji iceceği gibi kokuyor.
Mesela hocam ne aldınız? Doğal içerikli dediğiniz.Uzun bir süre old spice sticklerini kullandım ama açıkçası pek memnun kaldığımı söyleyemem. Stickler yerine duş jelini aldım ve kokusu hem çok hoş hem de vücutta uzun bir süre kalıyor. Deodorant olarak daha doğal içerikli sticklere geçtim herkese öneririm
G&H Protect Terlemeye Karşı Roll-On DeodorantMesela hocam ne aldınız? Doğal içerikli dediğiniz.