Ocypus Iota C70 Curve ARGB 1000w 80+ Gold Atx 3.1 - 11.391,13tl

flyingatm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,110
Curve kasalar pek yok bu kalitede. İçindeki PSU ise; tüm kapasitörler japon, kullandığı platform a tier, yurtdışında 10 yıl garantisi var, 120mm fdb fan
var, tuşlu zero rpm modu var.

Fanları 1800RPM, 56 CFM (sessiz ve yeterli)

Değerlendirmek isteyenler bakabilirler.

Nzxt 850w +lianli v100r daha mantıklı geldi

Saç kalınlığı falan iyiyse baya güzel duruyor ki Akvaryum kasaları sevmiyorum havalandırma yüzünden yanında delikler v.s fena değil Psu A tier dediğiniz gibi.
Yani video da bakınca çok premimum his vermedi belki de adam kule tipi taktığından sağı solu fazla boş hafif gözüküyor

Son düzenleme:
buna bu para çok

Arkadan baglantı btf yada pz destekli mi bilgisi olan var mı? resimlerde değil gibi gözüküyor emin olamadım

9 10 arasıydı bu combo fiyatı yükselmiş

Bence curve cam tek parça olursa güzel duruyor, değilse beğenmiyorum pek. Ap202 bin tek parça, çok iyi duruyor.

Akvaryum kasalarda kablolamanın önemi daha fazla oluyor bence. Bu tarz fan kısımları anakart tepsisinin gerisinde olan kasalarda içerideki kablolama tamamen çıplak şekilde göründüğü için ortaya kötü bir görüntü çıkıyor. Fan rgb ışıkları açık olduğunda o kablolar orada daha da belirgin oluyor, bu yüzden bu tarz kablolama takıntısı olan varsa başka kasaya yönelmesi daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Ekler

• 1787692544737.webp
    1787692544737.webp
    19.3 KB · Hit: 20
Geri