Yardım iPhone 17 Pro Kamera Sorunu

Reaksiyon skoru
91
Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,
2 gün önce 17 Pro aldım ve fotoğraf çekerken hiç akıcı değil. Video tarafında bi sorun yok gayet akıcı. Ama fotoğraf modunda bi sıkıntı var ve çözemedim. Çözümü ve önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.

Herkese iyi akşamlar ve iyi forumlar,
2 gün önce 17 Pro aldım ve fotoğraf çekerken hiç akıcı değil. Video tarafında bi sorun yok gayet akıcı. Ama fotoğraf modunda bi sıkıntı var ve çözemedim. Çözümü ve önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
Fotoğraf çekerken akıcı olması neden önemli?

Hocam kalitede bir sıkıntı yok. 17 ve 13 kullanan arkadaşlarım var ve fotoğraf çekerken gayet akıcı oluyo onlarda. Benim anlamadığım bende neden bu şekilde oluyor.
Işık seviyesine bağlı o, düşük ışıkta deniyorsan pozlamayı arttırır veya ışık değişkense onu ayarlarken takılma gibi olabilir normal yani, ama aynı ortamda onlarda olmayan anormal bir takılma varsa bilemiyorum.

Işık seviyesine bağlı o, düşük ışıkta deniyorsan pozlamayı arttırır veya ışık değişkense onu ayarlarken takılma gibi olabilir normal yani, ama aynı ortamda onlarda olmayan anormal bir takılma varsa bilemiyorum.
İşte hiçbir fikrim yok ilk kez iPhone kullanıyorum ve ne yapmam lazım bilmiyorum

bende onu merak ediyordum sordum fotoğrafta kare hızı fps önemli değilmiş diyor ama önemli bence
Bencede önemli. Mesela Snapchat e girip fotoğraf çekmek istiyorum ve gayet akıcı duruyor. Ama anlamadığım bir şekilde normal kamerada hiç akıcı olmuyor. Bugün Vatana gidip bi sorucam.

Bencede önemli. Mesela Snapchat e girip fotoğraf çekmek istiyorum ve gayet akıcı duruyor. Ama anlamadığım bir şekilde normal kamerada hiç akıcı olmuyor. Bugün Vatana gidip bi sorucam.
speed den kaynaklıdır muhtemelen
pro modda çekersen speedi istediğin gibi değiştirebilirsin

Geri