180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 149
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi RS6 da bi hayaldir be hocam böyle efsane bir araba yok yaAslan besleyen yemini düşünmez![]()
Şimdi RS6 da bi hayaldir be hocam böyle efsane bir araba yok yaAslan besleyen yemini düşünmez![]()
araç çok güzel evet ama babana bağlıŞimdi RS6 da bi hayaldir be hocam böyle efsane bir araba yok ya
babamın araba hevesi yokta arada şaka yapıyorum böyle köye rs6 yla gitsek falan diye de adam takmıyor beniALTI ÜSTÜ 500k da ekleyip gurme arabaya binebilirsiniz babanızı da 10 yaş gençleştirir![]()
Geçen kemerde bir rolls royce gördüm görünce dedim ki bizim bindiklerimiz araba değilmiş ya adamın tekerlekler traktör tekerleği gibiaraç çok güzel evet ama babana bağlı![]()
yani çok piyasa kovalamam uzun süre biner masraf yapmak istemem diyorsan azda konfor istiyorsan ya mercedes yada toyotababamın araba hevesi yokta arada şaka yapıyorum böyle köye rs6 yla gitsek falan diye de adam takmıyor beni
Arabayı aile için değil de bana alıyoruz o yüzden ben bmwciyim yayani çok piyasa kovalamam uzun süre biner masraf yapmak istemem diyorsan azda konfor istiyorsan ya mercedes yada toyota
Mercedes C200 AMG ile piyasa yapar aslındayani çok piyasa kovalamam uzun süre biner masraf yapmak istemem diyorsan azda konfor istiyorsan ya mercedes yada toyota
G20 Daha güzel bencede g22'ye göre ama tercih meselesi .g20 ya da g22 alıp keyfinize bakın bende dolu g20 var gelen geçen maşallah diyo her yerde dikkat çekiyor
Kuzende de var G20 Edition M sport 2024 model dediğin gibi araba ben burdayım diyor G22 alırsam ne olacağını düşünemiyorumg20 ya da g22 alıp keyfinize bakın bende dolu g20 var gelen geçen maşallah diyo her yerde dikkat çekiyor
Ya ne bileyim biraz uyuz bi tip miyim bilmiyorum da 4 kapı arabalar hoşuma gitmiyorG20 Daha güzel bencede g22'ye göre ama tercih meselesi .
Kuzende de var G20 Edition M sport 2024 model dediğin gibi araba ben burdayım diyor G22 alırsam ne olacağını düşünemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya ne bileyim biraz uyuz bi tip miyim bilmiyorum da 4 kapı arabalar hoşuma gitmiyor
bende g20'yi daha cok begeniyorum hocam ikiside modifiye ve yazılıma cok acık arabalarG20 Daha güzel bencede g22'ye göre ama tercih meselesi .
Ya da gemi gibi bi Land Cruiserbende g20'yi daha cok begeniyorum hocam ikiside modifiye ve yazılıma cok acık arabalar
onlar cok ıraq ya da amerika arabası gibi geliyo bana göre valla tam tank alıp her yere gidicenYa da gemi gibi bi Land Cruiser