Lemur’Un Uygun Fiyat Diye Çıkardığı Berbat Sistemler (Almayın)

.....xd

Son düzenleme:
Tüketim çılgınlığının önde bayrak taşıyanı. Farklı bir şey beklemezdim zaten, kendisi kazansın da gerekirse insanlara 3 liralık şeyi 13 liraya aldırsın ne olacak.

Amaç karalama vs değil bu tip vb kanallara güvenipte böyle saçma sapan şeylere paranızı harcamamamanız arkadaşlar bu Forumda o imkansız gibi bir şey de zaten bunları alacak adamlar Donanım Arşivi ile tanışmamış insanlar
Video da Kanal üyeleri donanım arşivi bilmiyorlar galiba dip fiyat PC toplamada üstümüze yok 😃

yurt dışından ürün getirip kutu açılışı yapamayınca bu işlere kalkıştı. sırada turbox pc videosu yapar

Daha sistemi yazmadım tahmin mi ettin kanka dkdkdnd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakmaz kanka adama tapıyorlar sanki veya paralı troll ordusu diye düşünüyorum bu kadar leş sistemi savunacak nadirdir

Kanka kovaladım biraz ssd ye çok bayılmadık ekran kartını ikinci el aldım 10 k fark yazıyor ztn kafadan

60 65 civarlarına 7500x3d vs de dizersin benim dizdiğim şu

360mm deepcool
7800x3d
B850mk
Patriot venom 6000mhz cl30 16gb
1 tb crucial e100 arkadaş öyle istedi dedi gerek yok fazlasına 4500 e kapalı kutu sıfır
Gigbyte eagle oc 5070 aldık onada bende vardı sevdiğimden onada aldım 1.5 sene falan garanti
Asus 750watt power
Asus a32 kasa
Totalde 70 72 gibi geldi normalde 7500x3d alıyordum iyisi olsun dedi 4 lira falan fazla ödedik gereksiz gibiydi ama neyse ayrıca normal bir kasa alsak 1 2 k ya veya bilemedin 3 k ya çok çok ucuza gelirdi sadece boş kasaya manyak çocuk 6 k verelim dedi benim içim el vermedi kasaya o parayı vermek ama para onundu dizdim işte böylece

Dm den yazarım üç aşağı beş yukarı tahmini linkleri ile
Aşağıya 70 k lik kasa linki koymuşsunya ondan bahsediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,193
Üyeler
202,220
Son üye
nwxo43