17000 TL Hepsiburada Üzeriden Monitör Önerisi

Değil hocam. Çünkü sitede seçenek az , satıcılara güven olmuyor + seni bağlı kılıyor. Bakıyorsun ürünlere ha şu kötünün iyisi diyip seçmen gerekebiliyor. Mesela şu tutarın direkt cebinde olduğunu düşün piyasadan seç beğen. Ha bu mevzunun tek avantajı sana upgrade sunabiliyor. Tercih meselesi.
Hocam THH'nin değişim kararı çıksa bile 2k ips 180 hz bir monitör ile değişim yapabilecektim. Şu an stoklarda adam akıllı legion r27qe yok zaten. Kupon ile miniled-oled seçeneklerim oldu. THH'ye başvursam 6 ay 1080p 24 inç kullanacaktım.

Hocam şöyle düşün 20kyı boşver. 7k'ya mat oled alınır mı? Benim cebimden çıkan 1 yıl önce verdiğim 7000 tl sadece çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oled çok cazip geliyor gözüme :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mini-led ile oledin ne farkları var
Bu mantıkla mini led de 6k ya geliyor. Bir sürü fark var yazsam onlarca madde yazmam lazım.
G5 200nit sdr parlaklığa sahip. Hdr da trueblack400 bile yok. HDR parlaklıgı 400nit den zayıf tam ekran parlaklıgından bahsetmiyorum bu arada. %10 APL yani sallıyorum oyunda gökyüzü parlaklıgı muadillerinden daha kötü.

Mat kaplama siyahları daha fazla bozuyor macenta tonunu artırıyor

Ben hdr icin g5 yerine mini led tercih ederdim. Sdr icin g5 daha iyi tabii.

Değil hocam. Çünkü sitede seçenek az , satıcılara güven olmuyor + seni bağlı kılıyor. Bakıyorsun ürünlere ha şu kötünün iyisi diyip seçmen gerekebiliyor. Mesela şu tutarın direkt cebinde olduğunu düşün piyasadan seç beğen. Ha bu mevzunun tek avantajı sana upgrade sunabiliyor. Tercih meselesi.
Satıcısı hepsiburada değilmiymiş arkadaşın aldığı ürünün

Satıcısı hepsiburada değilmiymiş arkadaşın aldığı ürünün
Satıcısı da hepsiburadaydı. 20 temmuzda servise yolladım, servis 6 ağustosta bana değişim kağıdını iletti, 7 ağustosta hepsiburadaya başvurdum, hepsiburada uğraştırdı durdu bak bugün sonuçlandı işte.

Hocam THH'nin değişim kararı çıksa bile 2k ips 180 hz bir monitör ile değişim yapabilecektim. Şu an stoklarda adam akıllı legion r27qe yok zaten. Kupon ile miniled-oled seçeneklerim oldu. THH'ye başvursam 6 ay 1080p 24 inç kullanacaktım.
Senin nazarında bir şey demiyorum zaten :D Sadece sistemi eleştiriyorum. Aynısını yaşadığım için, kurdukları düzen çakalca. Ha bugün işine yarıyor benim de yaradı ama ilerde nasıl ters teper ora muamma.
Hayırlı olsun şimdiden.

Senin nazarında bir şey demiyorum zaten :D Sadece sistemi eleştiriyorum. Aynısını yaşadığım için, kurdukları düzen çakalca. Ha bugün işine yarıyor benim de yaradı ama ilerde nasıl ters teper ora muamma.
Hayırlı olsun şimdiden.
Haklısınız. Bana ilk aradığımda politikamız gereği iade edilen ürünler için değişim yapılmıyor diyip işi kapatacaklardı. Ben üstlerine gittim 1 hafta boyunca anca öyle alabildim. Kurumsal koskoca hepsiburanın ''politikaları'' kanunlara uymuyorsa küçük satıcılar ne yapıyordur allah bilir.

Satıcısı da hepsiburadaydı. 20 temmuzda servise yolladım, servis 6 ağustosta bana değişim kağıdını iletti, 7 ağustosta hepsiburadaya başvurdum, hepsiburada uğraştırdı durdu bak bugün sonuçlandı işte.
Anladım hocam baya uğraştırmış sizi, hayırlısı olsun en azından geçte olsa hakkınızı alabilmişsiniz

Sanırım mini-led KTC'yi alacağım. Odam güneş aldığından parlak.

1787735758654.webp

@Squex

Genel Ayarlar:
Düşük Giriş Gecikmesi :Açık
Adaptive Sync : Açık
Overdrive : Gelişmiş

HDR için:
Yerel Karartma : Yüksek
HDR : VESA Display HDR
Profesyonel modlar: Yerel (native)

Doğru SDR çıkışı için:
Profesyonel Modlar : sRGB
Renk Sıcaklığı : Varsayılan
Yerel Karartma : Kapalı

SDR oyunları oynamak veya SDR videoları izlemek için:
Profesyonel Modlar : sRGB veya Yerel (aşırı doygun renkler istiyorsanız)
Renk Sıcaklığı : Varsayılan
Yerel Karartma : Yüksek (en derin siyahlar için), ancak tercihinize bağlı

Geri