Sizce Bmw 4.20i ile Başlamak Mantıklı mı?

C200 amg kullanma fırsatım oldu W206 kasa ama bu alman yapımlarından bi de bunun vietnamı varmış sanırım neyse ama C200 hantal geldi bana ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baka baka öğreneceğiz dediğin gibi sağolasın
Güney afrika ve alman var ama rada fark yok. C200 hantal geldiyse stok g22 kağnı gibi gelir haberin olsun.

bu paraya audi alın diyenleri hiç şanzıman yememiş insanlar bu kadar para vericen ic dizaynın ve dış dizaynın 20 yıldır aynı olacak üstüne 200hp arabaya bineceksin 2025 e bile adamlar 5 cm ekran koyuyor bir de problemleriyle ugrasacaksın gercekten audi a4 a5 al diyen insanların hic birinin uzun dönem bir audi sürücüsü olmadıgına yemin edebilirim

bu paraya audi alın diyenleri hiç şanzıman yememiş insanlar bu kadar para vericen ic dizaynın ve dış dizaynın 20 yıldır aynı olacak üstüne 200hp arabaya bineceksin 2025 e bile adamlar 5 cm ekran koyuyor bir de problemleriyle ugrasacaksın gercekten audi a4 a5 al diyen insanların hic birinin uzun dönem bir audi sürücüsü olmadıgına yemin edebilirim
Ben bmwye sıcak bakıyorum ya

200 binde şanzıman revize istedi benim arabada(golf); algıdan başka bir şey değil hocam bu. Özellikle 2020'den sonra bu durum daha da azaldı. Audi alıp hem şehir içinde hem de uzun yolda keyif yapılır.

Bu nasıl usta

Ekler

• IMG_6870.webp
    IMG_6870.webp
    184 KB · Hit: 12
200 binde şanzıman revize istedi benim arabada(golf); algıdan başka bir şey değil hocam bu. Özellikle 2020'den sonra bu durum daha da azaldı. Audi alıp hem şehir içinde hem de uzun yolda keyif yapılır.
Baba sürüşüyle o kadar gider dsg. Benim sürüsümle 40 50k da bir yerim o kavramayı

hocam yok audi gercekten 6-7m üstü bayılmadıgınız sürece aldıgınız kaliteye gram degmiyor

Yaw biblo mu bu araba adı üstünde araç. Çakma jantları takmış basmış bide arabayı ondan sonra bmw sorunlu oluyor
arkadaş haklı basanları bende begenmiyorum 5milyonluk arabayı tofaşa döndürüyorlar çingen işi yapıyorlar araba agresif duracagına cingen mahallesi gibi duruyor

Reis kaçırdığın mevzu bu motorların olayının yazılım olması. Sadece yazılımla 340hp ye kadar cıkabiliyor araba big turbo vs ile 450 küsürlere kadar cıkıyorlar. Gecen biri bu setupla e60 m5i yedi 320i ile. Yazılımın da hiçbir zararı yok rsa test aracı kaç senedir yazılımla kullanılıyor 300k km ye gelmis olmalı neredeyse hala motorda bir sıkıntı yok. Motor kırılmıyor
Ek bilgilendirme Sadece yazılıma 280hp oluyor üzeri icin etanol lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri