Yardım Uzun Ömürlü ve F/P Odaklı Gamepad Önerisi

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar ilk kez gamepad kullancam çok bı bütçe belirlemedim çok pahalı çok da ucuz olmasın yeter güncel bır gamepad olsun uzun ömürlü olsun alıp pişman ettirmicek bir şey lazim

Son düzenleme:
Bütçe belirtmezseniz sınır yok ama ben size ucuz orta pahalı üç ürün önereyim siz ona göre alın

Pahalı -> GameSir G7 Pro
Orta -> Mojhon Storm ya da Leadjoy Xeno Plus
Ucuz -> Gamepower Astra
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok ucuz olmasın dedikten sonra 1500 TL'ye alınabilecek en ucuz ürünü önermek o.O2
Bildiğim kaliteli gamepad önerdim , yardımcı olmak adına fiyatlarına hiç hakim değilim gördüm ve arkadaşa yardım ettim.

Bütçe belirtmezseniz sınır yok ama ben size ucuz orta pahalı üç ürün önereyim siz ona göre alın

Pahalı -> GameSir G7 Pro
Ucuz -> Gamepower Astra

çok ucuz olmasın dedikten sonra 1500 TL'ye alınabilecek en ucuz ürünü önermek o.O2
Mojhon güzelde wraith destek anlamında kendi 0rünü dışında ne kadar iyidir.

Mojhon güzelde wraith destek anlamında kendi 0rünü dışında ne kadar iyidir.
Burada seçim yapmak müşteriye kalmış Türkiye'de gamepad markalarının %50'sinden fazlasının distribütörlüğünü yapıyor adamlar farklı bir satıcı yok olsa onuda öneririz ama yok maalesef

Pahalı -> GameSir G7 Pro
Ucuz -> Gamepower Astra

arkadaşın attığı gamepower force kol alınmaz mı hem görünüşü hoşuma gitti

arkadaşın attığı gamepower force kol alınmaz mı hem görünüşü hoşuma gitti
300 TL daha ekleyip Claw's Tactical Combat almak daha mantıklı. Arkadaşın önerdiği Gamepower Force modeli çok giriş seviyesi bir gamepad bütçeniz çıkarsa Gamepower olarak Asura modelini almak daha mantıklı

Son düzenleme:
300 TL daha ekleyip Claw's Tactical Combat almak daha mantıklı. Arkadaşın önerdiği Gamepower Force modeli çok giriş seviyesi bir gamepad bütçeniz çıkarsa Gamepower olarak Astra modelini almak daha mantıklı
peki bu kaç yıl götürür ort. beni uzun yıllar dayanırsa çekebilirim

peki bu kaç yıl götürür ort. beni uzun yıllar dayanırsa çekebilirim
Sana bir yıl ömür söyleyemem tek söyleyeceğim şu olabilir Gamepower Force modeli membrane yapıda tuşlar kullandığından Claw's Tactical Combat ve Gamepower Asura'ya göre daha kısa ömürlü çünkü benim önerdiğim modeller mekanik tuş yapılarına sahip olduğundan daha uzun ömürlü ve oyun deneyimi anlamında çok daha iyiler.

Son düzenleme:
Sana bir yıl ömür söyleyemem tek söyleyeceğim şu olabilir Gamepower Force modeli membrane yapıda tuşlar kullandığından Claw's Tactical Combat ve Gamepower Astra'ya göre daha kısa ömürlü çünkü benim önerdiğim modeller mekanik tuş yapılarına sahip olduğundan daha uzun ömürlü ve oyun deneyimi anlamında çok daha iyiler.
peki dualsense gerek var mıdır pc için veya onun tuş diziliminde gamepad önerin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,102
Üyeler
203,321
Son üye
quinn1212
Geri