🔥İndirim Ryzen 5 7500f RX 9070 XT 32 GB Ram Sistem 81.699 TL - Vade Faksız 9 Taksit!

Alıntıyı görüntüle
Şuraya bakmak çok mu zor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başladık yine. 40 bin TL RX 9070 XT ile toplayabiliyorsan topla. Bu zamların tamamlanmış hali bile değil.
Oraya bakmak zor degil, gozunden kacan aklina gelmeyen adam ne yapsin? Direkt aciklamaya yazmak mi zor sen saticisin ben aliciyim neden yazmiyorsun

Sadece 2.el 24 gb ram aldım. diğer 9070 xt, 7800x3d, 850 w sharkon silver psu bileşenleri 0 aldım. 75k tuttu .
Sende böyle yapabilirsin

Bu piyasada peşin fiyatıyla bile mis gibi olacak sistemi vade farksız 9 taksitle almak...
Yapışın. A620M-H dışında gayet güzel sistem. 32 GB RAM neymiş ya?

@PNSHER
Ramlar Cusu marka miydi 😃

Bu piyasada peşin fiyatıyla bile mis gibi olacak sistemi vade farksız 9 taksitle almak...
Yapışın. A620M-H dışında gayet güzel sistem. 32 GB RAM neymiş ya?

@PNSHER
Laptopu satabilirsem alıcam eyvallah hocam.

Oraya bakmak zor degil, gozunden kacan aklina gelmeyen adam ne yapsin? Direkt aciklamaya yazmak mi zor sen saticisin ben aliciyim neden yazmiyorsun
Ellerinde o an stokta ne varsa onu gönderiyorlardır muhtemelen soru cevap kısmında birine lexar demişler birine de patriot.

Laptopu satabilirsem alıcam eyvallah hocam.

Ellerinde o an stokta ne varsa onu gönderiyorlardır muhtemelen soru cevap kısmında birine lexar demişler birine de patriot.
Belirtilmeli , eldeki stoga gore lexar veya patriot gelebilir yazilmasi lazim.

CPU : Ryzen 5 7500F Tray İşlemci

GPU : Sapphire Pulse AMD RADEON 9070XT 16 GB

RAM : Lexar Thor 32 GB (2x16GB) 6000Mhz CL36

Anakart : Gigabyte A620 AM5 DDR5 6400(OC)mhz mATX Gaming

SSD : Crucical E100 1TB Gen4 (5000/4500MB) NVMe M2

Kasa Psu : GamePower Warcry Ronin 3xARGB FAN 750W 80+ Bronze PSU

Sogutucu : Segotep Wind Clear T2 Siyah 80mm Kule Tipi

Kendisinden sonraki hazır sistem 92k ve taksit yok. O yüzden paylaşmış olabilir. Bir de 75 e nasıl çok daha iyisi olacak
Şuraya bakmak çok mu zor?

Başladık yine. 40 bin TL RX 9070 XT ile toplayabiliyorsan topla. Bu zamların tamamlanmış hali bile değil.
Her akşam nerdeyse vatanda asrock rx 9070 xt challenger 36kya geliyor
cuma günüde gaming gecesinde 6kya 1tb m2 ile 7500f tarzı bir işlemci alınır 5.5-6kya

ha bu arada parapuanları kuponlar vs vs düşmedim bankalara özel kampanyalar vs oluyor 3-4kda ordan düşüş sağlanır takip edilip daha akıl vereyimmi beyler ?

Her akşam nerdeyse vatanda asrock rx 9070 xt challenger 36kya geliyor
cuma günüde gaming gecesinde 6kya 1tb m2 ile 7500f tarzı bir işlemci alınır 5.5-6kya

ha bu arada parapuanları kuponlar vs vs düşmedim bankalara özel kampanyalar vs oluyor 3-4kda ordan düşüş sağlanır takip edilip daha akıl vereyimmi beyler ?

Ciddili bu kadar tantanadan sonra 5.200 MHz CL38 RAM mi koydun ya?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,041
Üyeler
202,474
Son üye
Drkcr3est
Geri