lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,380
@İsimbulamajim niye agresifsin dostum sıkıntın mı var?
Parça bilgisi yok RAM muhtemelen 5.200 MHz CL40 falandır diyor. Ne yazmamı bekliyordun ki?@İsimbulamajim niye agresifsin dostum sıkıntın mı var?
Parçalar burda yazıyor. Git oku.
Oraya bakmak zor degil, gozunden kacan aklina gelmeyen adam ne yapsin? Direkt aciklamaya yazmak mi zor sen saticisin ben aliciyim neden yazmiyorsunAlıntıyı görüntüle
Şuraya bakmak çok mu zor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Başladık yine. 40 bin TL RX 9070 XT ile toplayabiliyorsan topla. Bu zamların tamamlanmış hali bile değil.
Ramlar Cusu marka miydiBu piyasada peşin fiyatıyla bile mis gibi olacak sistemi vade farksız 9 taksitle almak...
Yapışın. A620M-H dışında gayet güzel sistem. 32 GB RAM neymiş ya?
IH Hodor V9 R5-7500F 32 GB 1 TB SSD 16 GB RX9070XT FreeDos Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
IH Hodor V9 R5-7500F 32 GB 1 TB SSD 16 GB RX9070XT FreeDos Masaüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
@PNSHER
Laptopu satabilirsem alıcam eyvallah hocam.Bu piyasada peşin fiyatıyla bile mis gibi olacak sistemi vade farksız 9 taksitle almak...
Yapışın. A620M-H dışında gayet güzel sistem. 32 GB RAM neymiş ya?
IH Hodor V9 R5-7500F 32 GB 1 TB SSD 16 GB RX9070XT FreeDos Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
IH Hodor V9 R5-7500F 32 GB 1 TB SSD 16 GB RX9070XT FreeDos Masaüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
@PNSHER
Ellerinde o an stokta ne varsa onu gönderiyorlardır muhtemelen soru cevap kısmında birine lexar demişler birine de patriot.Oraya bakmak zor degil, gozunden kacan aklina gelmeyen adam ne yapsin? Direkt aciklamaya yazmak mi zor sen saticisin ben aliciyim neden yazmiyorsun
Belirtilmeli , eldeki stoga gore lexar veya patriot gelebilir yazilmasi lazim.Laptopu satabilirsem alıcam eyvallah hocam.
Ellerinde o an stokta ne varsa onu gönderiyorlardır muhtemelen soru cevap kısmında birine lexar demişler birine de patriot.
Kendisinden sonraki hazır sistem 92k ve taksit yok. O yüzden paylaşmış olabilir. Bir de 75 e nasıl çok daha iyisi olacak
Her akşam nerdeyse vatanda asrock rx 9070 xt challenger 36kya geliyorŞuraya bakmak çok mu zor?
Başladık yine. 40 bin TL RX 9070 XT ile toplayabiliyorsan topla. Bu zamların tamamlanmış hali bile değil.
www.itopya.com
Ciddili bu kadar tantanadan sonra 5.200 MHz CL38 RAM mi koydun ya?Her akşam nerdeyse vatanda asrock rx 9070 xt challenger 36kya geliyor
cuma günüde gaming gecesinde 6kya 1tb m2 ile 7500f tarzı bir işlemci alınır 5.5-6kya
![]()
GIGABYTE B650M S2H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE B650M S2H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile B650M S2H ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
MSI Mag Forge 121A B75 PCIE5 Mid Tower Bilgisayar Kasası Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
MSI Mag Forge 121A B75 PCIE5 Mid Tower Bilgisayar Kasası Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanwww.mediamarkt.com.tr
ha bu arada parapuanları kuponlar vs vs düşmedim bankalara özel kampanyalar vs oluyor 3-4kda ordan düşüş sağlanır takip edilip daha akıl vereyimmi beyler ?
ben sana ürünleri örnek olsun diye ekledim çok araştırmadım bile çıkan fiyatı parçaları gör istedimde nato kafa nato mermer neyse boşverCiddili bu kadar tantanadan sonra 5.200 MHz CL38 RAM mi koydun ya?