❌İndirim Bitti! NZXT C850 850w Beyaz Psu 5999 TL

Yok takipteydim arkadaşlar gibi - bazı konularına salça olmuşumdur - Geçende incehesabın verdiği Xpg de güzeldi ama bunun anakartını aldım diye bunu almak istedim beyaz
Bu xpgden daha sessiz ve daha iyi. Ben 2 defa aldım ilkinde cw çıktı iade ettim 2. bugün geldi bunda da çok minimal cw var ama duymuyorum kulağımı yaslamayınca iade etmem gibi duruyor.

Geçen hafta incehesapta 6.500dü para ayarlayayım derken sonraki gün 10K yaptı vicdansızlar :')
Ben satın alırken ekran kartıyla birlikte sx850p aldım. O arada 6300 e nzxt c850 paylaşımı yapıldı lian liyi iade ederim diye satın aldım. Ekran kartını aldım güç kaynağı iade diye kargodan teslim almadım. Nzxt de çok az coilwhine çıktı böyle olunca 3.gün kargo şubesinden sx850 yi gidip aldım ki nzxt yi iade ederim. Kasaya monte etmeden sadece güç alacak şekilde dışardan bağladım ama sx de de daha yüksek sesli coilwhine çıktı. Haliyle lian liyi iade ettim. Bu iki model arasında seçim yapmak cidden zor ama üreticinin cwt olması, 135mm fan olması, daha iyi bir marka olması sebebiyle nzxt seçmek çok daha mantıklı oluyor. Ses grafiğinde çoğu watt aralığnda nzxt daha sessiz performans veriyor. Ayrıca fiyatları aslında çok yakın ben satın alırken nzxt incehesapta 10k ya satılıyordu lian li 6.6k idi şuanda tam tersi durum var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,830
Üyeler
202,973
Son üye
Jicroon
Geri