https://www.itopya.com/yusufkayaalp...KtFxd_NwaL-LPiuen_wC9qZEq7zGUSNifq50Ytcsa7WhP 80 90k butcem mumkunse beyaz bi sistem istiyorum 5070 7800x3d gibi yardımcı olurmusunuz.
ssd var ya ondan yana sıkıntım yok elimde 1tb var500gb ssd yetmez gibi güncel oyunlarda
Beyaz istiyorsun ama kasa ve soğutucu hariç her şey siyah gözüküyor. Bence alınmaz bu paraya tek tek kendin toplasan aşağı yukarı aynı paralara daha iyisini toplama şansın olabilir. Özellikle vatan gece indirimlerinde rx 9070 xt steel legend 36 bin küsür liraya düşüyor.https://www.itopya.com/yusufkayaalp...KtFxd_NwaL-LPiuen_wC9qZEq7zGUSNifq50Ytcsa7WhP 80 90k butcem mumkunse beyaz bi sistem istiyorum 5070 7800x3d gibi yardımcı olurmusunuz.
reis cok bilmiyorum yani rx580 kullanıyorum 3 yıldır artık yenilemek istiyorum hem gorsel hemde performans olarak iyi bisey istiyorum klavye mouse olsun herseyim beyaz oldugu icin beyaz bi hazır sistem istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tek tek almakla ugrasmak istemiyorumBeyaz istiyorsun ama kasa ve soğutucu hariç her şey siyah gözüküyor. Bence alınmaz bu paraya tek tek kendin toplasan aşağı yukarı aynı paralara daha iyisini toplama şansın olabilir. Özellikle vatan gece indirimlerinde rx 9070 xt steel legend 36 bin küsür liraya düşüyor.
ssd var ya ondan yana sıkıntım yok elimde 1tb var
www.itopya.com
Tek tek almazsan ve beyaz sistem odaklı olursan hem biraz zor bulursun hem de pahalı olur. O paraya tek tek kaliteli bir sistem çok rahat toplanır, biraz bu konuyu düşünsen daha iyi olur bence. Bu sisteme bu para çok çünkü ve sadece kasa beyaz.reis cok bilmiyorum yani rx580 kullanıyorum 3 yıldır artık yenilemek istiyorum hem gorsel hemde performans olarak iyi bisey istiyorum klavye mouse olsun herseyim beyaz oldugu icin beyaz bi hazır sistem istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tek tek almakla ugrasmak istemiyorum
Uğraşmak istemeyebilirsin benim attığım sistemi alabilirsiniz hocamreis cok bilmiyorum yani rx580 kullanıyorum 3 yıldır artık yenilemek istiyorum hem gorsel hemde performans olarak iyi bisey istiyorum klavye mouse olsun herseyim beyaz oldugu icin beyaz bi hazır sistem istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tek tek almakla ugrasmak istemiyorum
bu inteli alırken upgradede ne alınır ona bakın ve takılı olan hangi işlemciye denk ona bakın. intel kısıtlı ve pahalı upgradeleri var. amd tercih ederim.![]()
DH-WIN / INTEL Core Ultra 5 250K Plus / XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
DH-WIN / INTEL Core Ultra 5 250K Plus / XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bunu alabilirsiniz
ramleri goodram 2x16 yapınca 95k oluyor ama anakart giriş seviye gibi ve amd işlemciyi tercih ediyorum sanırımUğraşmak istemeyebilirsin benim attığım sistemi alabilirsiniz hocam
Yav hocam bu zaten ona 5 sene yetecek o zamana kadar AMD zaten soket değiştirirbu inteli alırken upgradede ne alınır ona bakın ve takılı olan hangi işlemciye denk ona bakın. intel kısıtlı ve pahalı upgradeleri var. amd tercih ederim.
bütçe nedirhttps://www.itopya.com/yusufkayaalp...KtFxd_NwaL-LPiuen_wC9qZEq7zGUSNifq50Ytcsa7WhP 80 90k butcem mumkunse beyaz bi sistem istiyorum 5070 7800x3d gibi yardımcı olurmusunuz.
uğraşmaya ne gerek varYav hocam bu zaten ona 5 sene yetecek o zamana kadar AMD zaten soket değiştirir