Hangi Telefona Geçmek Mantıklı Olur?

onun farkındayım tabi aynı segment değiller ama işte ön yargı var biraz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

valla indirdim sadece :D

12 ay kullanma nasıl oluyor bilgim yok server kayıtlı kullananları gördüm ama
öyle işte
nasılını ben de bilmiyorum ama oluyor

onun farkındayım tabi aynı segment değiller ama işte ön yargı var biraz.

valla indirdim sadece :D

12 ay kullanma nasıl oluyor bilgim yok server kayıtlı kullananları gördüm ama
Xiaomi 17T Pro 5G 12/512 57k.

Merhabalar şu an s24 kullanıyorum genel olarak çok memnunum ama pil olarak üzüyor günde 2 kere şarja takıyorum. boyut olarak ideal ama daha iyi pilli bir şey için boyut büyütmem gerekiyor gibi pil olarak üzmeyecek ve kamerası iyi telefon 60 civarı bütçede ne önerirsiniz?
17T pro güzel seçenek batarya açısından iyi fakat biraz ağır olabilir ağırlık olarak bunlara uyup poco cihaz almayın

s25 ultra mantikli geliyor ama cok büyük vivo x300 fena durmuyor ama vivo mantikli mi bilemiyorum honor magic 7 pro var o da guncelleme destegi cok değil sanırım cok aralarda kaldim

s25 ultra mantikli geliyor ama cok büyük vivo x300 fena durmuyor ama vivo mantikli mi bilemiyorum honor magic 7 pro var o da guncelleme destegi cok değil sanırım cok aralarda kaldim
Tasarım için mağazada önce cihazları incele bence. Sonra özelliklerine göre kıyas yapıp tasarımı da göz önünde bulundurarak karar ver. Ben olsam 2. el tercih ederdim çünkü yeni olsa bile kutusu açılmış telefon kutusu açılmamıştan daha ucuz.

Tasarım için mağazada önce cihazları incele bence. Sonra özelliklerine göre kıyas yapıp tasarımı da göz önünde bulundurarak karar ver. Ben olsam 2. el tercih ederdim çünkü yeni olsa bile kutusu açılmış telefon kutusu açılmamıştan daha ucuz.
tasarım olarak honor çok güzel geliyor vivo yu da beğendim tam sevdiğim şekilde telefonlar ama karar vermek zor

tasarım olarak honor çok güzel geliyor vivo yu da beğendim tam sevdiğim şekilde telefonlar ama karar vermek zor
Hocam vivo x300 Honora göre daha kompakt ve daha hafif ona görede değerlendirebilirsiniz büyük ekran isterseniz honor tercih edilebilir ikiside üzmez

Merhabalar şu an s24 kullanıyorum genel olarak çok memnunum ama pil olarak üzüyor günde 2 kere şarja takıyorum. boyut olarak ideal ama daha iyi pilli bir şey için boyut büyütmem gerekiyor gibi pil olarak üzmeyecek ve kamerası iyi telefon 60 civarı bütçede ne önerirsiniz?
Hocam hoşuna giden bi model al gitsin yoğun kullanıyorsan her türlü günde 2 kez takmak gerekiyor 17pmax var hala günde 2 şarj ediyorum

Şimdi bu arkadaş hem iyi bir kamera hem de en önemlisi iyi bir batarya istemiş, ekranı da fazla büyük sevmiyormus
Burada benim önerim honor magic 8 pro (ekranı da görece fazla büyük değil )

Batarya konusunda honor x300 pro ve s26 arasından en az Samsung gider ama bu aradaki fark 1 saat falandır
Magic 8 pro da 100w, x300proda 90w, s26 ultrada 60w hızlı şarj var

Kamera konusunda ise zaten aralarında en iyisi Vivo sonra Honor sonra Samsung (dxomarkt puanlarına göre ve bence de bu doğru)
Ancak burada şöyle bi şey var kamera biraz öznel bir şey bu yüzden bir teknoloji mağazasına gidip tek tek bakman daha iyi olur

Ayrıca aralarında Honor 1600 döngü Samsung ve Vivo ise 1200 döngü yani Honor bı yüzde 33 daha uzun götürür ayrıca bu bataryaların eskidiginde ömrünün de azaldığını unutmamak lazım bu yüzden döngü sayısı onemli
1000007309.webp

Ekler

• 1000007307.webp
    1000007307.webp
    69 KB · Hit: 11
  • 1000007305.webp
    1000007305.webp
    36 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri