Ram Önerisi 6000 MHZ

ryzen 7 78000x3d li bi sistem kuruyorum 32 gb lık bir ram alacağım ama ne alsam karar veremedim 30 k lara kadar çıkmayı düşünüyourm ancak trident g skill bile alamıyorum o paraya neredeyse
Direkt patriot alın hocam rgb istiyorsanız biraz fiyat farkına rgbsi de var tek tekli alın 2 tane daha uyguna gelir

Hocam Sahibinden param güvende ile aradığın modelleri daha ucuza bulabilirsin. Sıfır olması şartın/takıntın yoksa değerlendirilebilir. Zaten Ram kolay kolay bozulan bir şey değil. 2 gün de test süresi veriyor en kötü iade edersin.
RAM satmayı düşünüyorum ama dediğin gibi alan kişi gelip RAM'i bozup iade ederse nasıl bir çözüme başvurabilirim, merak ediyorum. Konudan bağımsız ama...

RAM satmayı düşünüyorum ama dediğin gibi alan kişi gelip RAM'i bozup iade ederse nasıl bir çözüme başvurabilirim, merak ediyorum. Konudan bağımsız ama...
Çözüm yolu olduğunu sanmıyorum hocam. Satıcıyı korumadan çok alıcıyı koruma sistemi çünkü. Yani biraz riskli o yüzden. Ben de korkuyorum bazen ürün satarken benim ürünümü kendi bozuk ürünüyle değiştirirse falan diye. Bi ihtimal satmadan önce güncel tarihle birlikte alıcı adını soyadını söylediğin bir video ile ramlerin çalıştığını videoya çekip, bozuk gelirse sahibindene videoyu atarsın ama bir şey çıkacağını sanmam.

Elden sat PG falan kullanma rami alır sana salatalık gönderir..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kit olduğu için fiyatı da sık sık 22-23k gördüğü için her ne kadar çok önemli olmasa da Hynix çip olduğundan arkadaşın önerdiği Goodramlar fena değil.Garanti ve bozulma korkun varsa biraz pahalı ama Kingston alacaksınız onun garanti ağına sahip firma Tr'de yok son 6 ayda değişmediyse.Yada 2 yıldır en çok satılan fiyat performans Patriotları deneyebilirsiniz.Onun dışında 2x24GB vengance ramlar 29 civarı gidiyor denenebilir belki biraz daha bile indirim alabilir..Nebi videosunda neredeyse 32 gb fiyatlarına çekilecek diyordu.acelen yoksa biraz daha gözlemle derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,105
Üyeler
202,195
Son üye
muratws
Geri