İkinci El mi Sifirmi Sistem Almak Mantikli

İndirim kovalayıp beklersen tek tek toplamakta mantıklı olabilir.
Bazen hazır sistemlerde güzel indirimler oluyor tektek toplamış gibi oluyorsun

Bizim ülkede 2.el fiyatıyla sıfır fiyatı neredeyse aynı oluyor genellikle :D
Çok nadirde olsa 1 sene garantili ürünleri iyi fiyata bulabiliyorsun , bütçene veb tercihlerine kalmış
Güzel fiyata parçaları bulursan gerekli testleri yapıp alabilirsin

İndirim kovalayıp beklersen tek tek toplamakta mantıklı olabilir.
Bazen hazır sistemlerde güzel indirimler oluyor tektek toplamış gibi oluyorsun

Bizim ülkede 2.el fiyatıyla sıfır fiyatı neredeyse aynı oluyor genellikle :D
Çok nadirde olsa 1 sene garantili ürünleri iyi fiyata bulabiliyorsun , bütçene veb tercihlerine kalmış
Güzel fiyata parçaları bulursan gerekli testleri yapıp alabilirsin
Ben 2k oyunculuk icin bi sistem toplicam elimde hazir b760 lga1700 anakart var sadece onun ustunemi devam edim yoksa sifirdanmi toplim bilemedim

yutuburlara özel kasalar cıkıyor sınırlı sayı indirimli hazır sistemler en fp onlar bence ama tabi o fiyatlara oyle bisey zor

Ben 2k oyunculuk icin bi sistem toplicam elimde hazir b760 lga1700 anakart var sadece onun ustunemi devam edim yoksa sifirdanmi toplim bilemedim
Anakart ddr4 mü ddr5 mi destekliyor

onun üzerine toplanabilir.
Konu açıp bütçeni ve ne tarz oyunlar oynamadk istediğini belirtirsenarkadaşlar ona göre yardımcı olur
Ona göre liste alıp zamanla in dirim kovalayabilirsin. Yarın 22.00 da incehesap gaminggecesi indirim i var mesela

Hikaye tabanli oyunlar oynuyorm god of war resident evil tarzı
O zaman elindeki anakartı kullanmaya devam et.

14400F — 8k
32 Gb ddr5 Ram 20-22k (2. El de düşünebilirsin 15k)
Rtx 5070 veya 9070 xt 36-40k (Temiz garantili 2. El 28-30k)
Scythe magoroku çift kule soğutucu 1.9k
Raijintek 850W Psu 5k (A tier)
4k civarı hava akışı sağlam bir kasa (bütçen uygun dandik markalardan alma bence)
Ekran kartı ve rami 2. Elden alırsan 2 Tb m2 alacak bütçen kalır. Diğer türlü 1 Tb alman gerekir sanırım.

Dip not: Ekran kartını 2. El alırsan orta üst seviye modelleri bahsettiğim fiyatlara bulursun. 0 alırsan en giriş seviyeleri oradaki fiyatlara bulursun.

Yüksek grafikli oyunlar oynayacağın için 14400F yeterli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,698
Üyeler
202,689
Son üye
Etooo
Geri