Yardım İş Yerine Türk Telekom Kablo Çekildi, Ne Zaman Fiber Verilir?

Peak2Core

80+
Reaksiyon skoru
234
Selamlar,

İş yerime geçen hafta Türk Telekom tarafından fiber kablo çekildi. Şu an aktif olarak Turknet'in VDSL hizmetini kullanıyorum. Sorgulama yaptığımda halen VDSL gözüküyor. Kablo çekildikten sonra tahmini ne kadar sürede aktifleştirilir, bilgisi olan üstadlarım yardımcı olursa minnettar olurum.

Herkese iyi haftalar dilerim.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    684 KB · Hit: 32
Kısa zamanda fiberi aktif edebilirler. Bekleyip görmek lazım. Siz TT ile görüşme yaptınızmı hiç. görüşmekte de yarar var.

Selamlar,

İş yerime geçen hafta Türk Telekom tarafından fiber kablo çekildi. Şu an aktif olarak Turknet'in VDSL hizmetini kullanıyorum. Sorgulama yaptığımda halen VDSL gözüküyor. Kablo çekildikten sonra tahmini ne kadar sürede aktifleştirilir, bilgisi olan üstadlarım yardımcı olursa minnettar olurum.

Herkese iyi haftalar dilerim.
iş yerini bilmemde bizim mahalleye altyapı yapıldı 6 ay önce falan dükkanlara verildi fiber binaların hiçbirine verilmedi herkesde farklı bisey dedi gelip kabloları döşeyen adam 1 2 aya gelir dedi gelmedi 1 2 hafta önce aradım 1 yıla anca gelir dedi şubeye gitm ordada sene sonuna kadar gelir dedi ne yaptıkları belli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,120
Üyeler
202,195
Son üye
kayfe
Geri