Bu Konuda Tüketici Hakem Heyetine Gidilmelimi?

KAYA90543

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
153
Merhaba iki sene önce aldığım ve garantisi biten kumtel markalı fırın la ilgili sorun yaşıyorum. Fırının ön kapağının üst tarafından buhar çıkıp aşşağıda fotoğrafla gosterdiğim yere giriyor ve o yerde paslanmalar var ayrıca fırının kapağının etrafındaki lastiklerin altında da paslanma var büyük ihtimalle fırının buharı yukarı sızınca fotoğrafta etrafını çizdiğim yere girip oradan aşşağı tekrar sıvı olarak düşüyor olabilir. Sizce bu konuda tüketici hakem heyetine gidilmeli mi sonuçta benim bir kusurum yok paslanan yerde benim müdahele edemeyeceğim bir yer.

Ekler

• sdaasdasd.webp
    sdaasdasd.webp
    19.8 KB · Hit: 33
Merhaba iki sene önce aldığım ve garantisi biten kumtel markalı fırın la ilgili sorun yaşıyorum. Fırının ön kapağının üst tarafından buhar çıkıp aşşağıda fotoğrafla gosterdiğim yere giriyor ve o yerde paslanmalar var ayrıca fırının kapağının etrafındaki lastiklerin altında da paslanma var büyük ihtimalle fırının buharı yukarı sızınca fotoğrafta etrafını çizdiğim yere girip oradan aşşağı tekrar sıvı olarak düşüyor olabilir. Sizce bu konuda tüketici hakem heyetine gidilmeli mi sonuçta benim bir kusurum yok paslanan yerde benim müdahele edemeyeceğim bir yer.
Garantisi bittiyse ücretli onarım olur.

Garantisi bittiyse ücretli onarım olur.
Garanti bitmeden pervane bozuldu onu yaptıramadim. Ama dediğim yerdeki paslanma benim erişemeyeceğim bir yerde oluyor yani ürünün kendi sorunu yüzünden ücretli onarım yapılması haksızlık.

garantin bitse bile firmanın küçük madderline yer alan küçük yazıları oku garanti bitme kapsamında bile degişim yapmak zorunlu oluyor çünkü burda kusurlu ürün satmış gibi bi durum var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,170
Üyeler
202,213
Son üye
zepwax
Geri