Haber yüksek ihtimalle doğru ama steamın uygulayacağını sanmıyorum hükümet tehdit ediyor böyle durumlarda öyle bir şey olursa uygulanırBöyle bir gönderi ile ortalık karıştı, gösterdikleri kaynakda oyun listesi bile yok sizce dezenfermasyonmu?
Gönderi
bilemiyorum umarım doğru değildir doğruysa bile Steam'in böyle bir kararı uygulayacağını zannetmiyorum bu arada senin attığını görmedim kusura bakma.Haber yüksek ihtimalle doğdu ama steamın uygulayacağını sanmıyorum hükümet tehdit ediyor böyle durumlarda öyle bir şey olursa uygulanır
Kimin attığının önemi yok sorun değil bu konuda da önemli olan bir oyunu satın aldıktan sonra erişime engellenirse ne olacağı bence çünkü eğer erişim hakkımız elimizden giderse verdiğimiz para da çöp olur vpn ya da bölge değiştiripte oynayamazsın steamda direkt ban sebebibilemiyorum umarım doğru değildir doğruysa bile Steam'in böyle bir kararı uygulayacağını zannetmiyorum bu arada senin attığını görmedim kusura bakma.
karar doğruysa alanlar oynayamayacak yüksek ihtimalle nasıl bir çözüm düşünüyorlar ödemelerin geri yapılması hakkında, kafam fazlasıyla karşıtı umarım yalan haberdir.Kimin attığının önemi yok sorun değil bu konuda da önemli olan bir oyunu satın aldıktan sonra erişime engellenirse ne olacağı bence çünkü eğer erişim hakkımız elimizden giderse verdiğimiz para da çöp olur vpn ya da bölge değiştiripte oynayamazsın steamda direkt ban sebebi
aldığın hiçbir oyun senin değil sadece dijital lisans hakkına sahipsin.Sınırlı dağıtıcılarda sana aitKimin attığının önemi yok sorun değil bu konuda da önemli olan bir oyunu satın aldıktan sonra erişime engellenirse ne olacağı bence çünkü eğer erişim hakkımız elimizden giderse verdiğimiz para da çöp olur vpn ya da bölge değiştiripte oynayamazsın steamda direkt ban sebebi
Şer yuvası derken hocam ben bi sıkıntısını görmedim.Aile denetimi var soniçta adamların önlemi de var.Steam'i komple kapatırlar umarımşer yuvası
Evt hocam o çok kötü yahu Notch'un lafı tam bunla alakalı bilir misiniz bilmem.aldığın hiçbir oyun senin değil sadece dijital lisans hakkına sahipsin.Sınırlı dağıtıcılarda sana ait
pegi boşunamı var demek lazımŞer yuvası derken hocam ben bi sıkıntısını görmedim.Aile denetimi var soniçta adamların önlemi de var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evt hocam o çok kötü yahu Notch'un lafı tam bunla alakalı bilir misiniz bilmem.
Ne kadar absürt bir düşünce bu.Böyle düşünenlerinde 5 vakit namaz niyaz işinde olduğunu bile düşünmüyorum sadece söylemek için söylüyorlar.5 vakit namaz kılan birisiyim ne hakla bunu söylüyorsunuz absürt.Burasi laik bir ülke.(Ne kadar olduğu tartışılır)Isteyen her istediği oyunu da cıkartır oynatır.Steam'i komple kapatırlar umarımşer yuvası
Aynen hocam kapatılmasını isteyenlerin zihniyetini anlamıyorum ama saygı duyarım (mecbur).pegi boşunamı var demek lazım
Aynen hocam Elhamdülillah bende 5 vakit namazımı kılıyorum burası özgür bir ülke ayrıca zararımız neyse onlara (bu arada sırf etkileşim için blöf yapıyor olmasın)Ne kadar absürt bir düşünce bu.Böyle düşünenlerinde 5 vakit namaz niyaz işinde olduğunu bile düşünmüyorum sadece söylemek için söylüyorlar.5 vakit namaz kılan birisiyim ne hakla bunu söylüyorsunuz absürt.Burasi laik bir ülke.(Ne kadar olduğu tartışılır)Isteyen her istediği oyunu da cıkartır oynatır.
Sanmıyorum benim postta yazandan anladığım kadarıyla oyunun mağaza sayfasına erişim engeli getirecekler veya mağaza sayfasını türkiyede arama sonuçlarından kaldıracaklarkarar doğruysa alanlar oynayamayacak yüksek ihtimalle nasıl bir çözüm düşünüyorlar ödemelerin geri yapılması hakkında, kafam fazlasıyla karşıtı umarım yalan haberdir.
benim onca sıkıntım var zaten kafa dağıtmak için girdiğim oyunlarda olmazsa naparımAynen hocam kapatılmasını isteyenlerin zihniyetini anlamıyorum ama saygı duyarım (mecbur).
sadece steam olması ayrı trajikomik değil mi epicde'de var birçoğu?Sanmıyorum benim postta yazandan anladığım kadarıyla oyunun mağaza sayfasına erişim engeli getirecekler veya mağaza sayfasını türkiyede arama sonuçlarından kaldıracaklar