Ugulama Kilitleyici Uygulama Önerisi Android

David25

80+
Reaksiyon skoru
9
s24 fe telefon var bunu birine vereceğim fakat o telefona bazı kısıtlamalar yapmam gerek. Telefondan sadece belirli 3 uygulamaya erişilebilsin diğerlerine şifre vb. bir şey yapmak istiyorum . Telefonun kendi özelliği yok heralde 3.part yazılımda denedim fakat iyi çıkmadı sağlam bir öneri varsa applock olarak alabilirim. bir de bu 3.part uygulamalar ayarlar kısmından silinebiliyor.Bu yüzden telefon ayarlarıda kilitli olması gerek. Şimdiden teşekkürler

s24 fe telefon var bunu birine vereceğim fakat o telefona bazı kısıtlamalar yapmam gerek. Telefondan sadece belirli 3 uygulamaya erişilebilsin diğerlerine şifre vb. bir şey yapmak istiyorum . Telefonun kendi özelliği yok heralde 3.part yazılımda denedim fakat iyi çıkmadı sağlam bir öneri varsa applock olarak alabilirim. bir de bu 3.part uygulamalar ayarlar kısmından silinebiliyor.Bu yüzden telefon ayarlarıda kilitli olması gerek. Şimdiden teşekkürler
çocuk modunu açabilirsin

onu denedim ama play store hala aktif kalıyo ve oradan uygulama yükleniyor yine
Google family link yükle telefonu uzaktan kapatıp acma, uygulama kısıtlama, play store da izin almadan uygulama yükleme engelleme, telefonda hangi uygulamalara kaç saat girildiğini görme, telefonun anlık konumunu gorme vb vb
Bir tane yeni hesap oluştur onu cocugunmus gibi family linte aç ebeveyni de başka bir cihaza ekle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,136
Üyeler
202,520
Son üye
koray_t0
Geri