Gratis Şampuanlar ve Saç Bakım Kremleri %50 İndirimde

xRauf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
524
Bazı şampuanlar iyi fiyatta. Saç bakım kremi de var.

Ekler

• 1787862847854.webp
    1787862847854.webp
    86.7 KB · Hit: 144
Son 12 ay içersinde gratis kart ile alışveriş yapmamız lazımmış.

onu da yaptım kabul etmiyor neden böyle yapıyor bu
Alttaki açıklamada SaçBakımSever ve YazSever müşterilerine özel yazıyor. Bu iki kategoride de 12 ay içerisinde Gratis Kart ile saç bakım ürünleri alışverişi veya güneş bakım ürünleri satın almanız gerekiyormuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50 TL'ye Head&Shoulders Old Spice edition alacağım diye havaya uçmuştum halbuki.

Alttaki açıklamada SaçBakımSever ve YazSever müşterilerine özel yazıyor. Bu iki kategoride de 12 ay içerisinde Gratis Kart ile saç bakım ürünleri alışverişi veya güneş bakım ürünleri satın almanız gerekiyormuş.

50 TL'ye Head&Shoulders Old Spice edition alacağım diye havaya uçmuştum halbuki.
tüh gitti güzelim şampuanlar

Hocam bu bilgiyi bilmiyordum. Siz nerden baktınız, bir dahaki sefere şartları da yazarım

tüh gitti güzelim şampuanlar

1 adet sipariş geç teslim edilmese bile sayıyor diğerlerinin indirimli alırsın

Hocam bu bilgiyi bilmiyordum. Siz nerden baktınız, bir dahaki sefere şartları da yazarım
Hocam hemen aşağıda telefondan okunamayacak kadar küçük bir yazıyla şartları yazmışlar.Üstte yazan ŞacBakımSeverlere* , YazSeverlere* yazısının açıklaması.

Hocam hemen aşağıda telefondan okunamayacak kadar küçük bir yazıyla şartları yazmışlar.Üstte yazan ŞacBakımSeverlere* , YazSeverlere* yazısının açıklaması.
telefondan okunmuyorsa bilgisayardan karınca duası gibi gözüküyordur

şaşırmadım

Ekler

• 1787866642235.webp
    1787866642235.webp
    122.1 KB · Hit: 30
1 adet sipariş geç teslim edilmese bile sayıyor diğerlerinin indirimli alırsın
Aklıma 1 adet alıp diğerlerini indirimli almak geldi ama gratis kart uygulamada geçip geçmediğine emin olamadım bazen indirim uygulamıyor bende.

Geri