Razer Leviathan V2 X Alınır mı?

Byte

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
498
Selam arkadaşlar, son 1 haftadır hoparlör arayışındayım. Bu fiyata bu ürün sizce değer mi yoksa çok daha kaliteli 2+1 hoparlör veya optik çıkışını kullanabileceğim samsung lg marka soundbarlara mı yönelsem bilemedim. Siz olsasınız 5-6 bin fiyat bandında bunu önerir misiniz ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-28 000505.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-28 000505.webp
    42.3 KB · Hit: 40
Ekim 2025'de aldım 3.688,71 TL'ye. Müzik kulağı olan biri değilim anca fena değil. Müzik ve genel kullanım için 2 farklı ayarda kullanıyorum. Razer kulaklık da kullandığım için THX Spatial Audio'ya 10 dolar bayıldım onunda ekstra eq ayarları falan tatmin ediyor beni. 5.6k belki pahalı geliyor olabilir ancak alternatifleri bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Byte
Ekim 2025'de aldım 3.688,71 TL'ye. Müzik kulağı olan biri değilim anca fena değil. Müzik ve genel kullanım için 2 farklı ayarda kullanıyorum. Razer kulaklık da kullandığım için THX Spatial Audio'ya 10 dolar bayıldım onunda ekstra eq ayarları falan tatmin ediyor beni. 5.6k belki pahalı geliyor olabilir ancak alternatifleri bilmiyorum.
Teşekkürler hocam aslında bu bütçede aradığım güzel bir ses deneyimi. RGB olsun şık dursun derdinde değilim o yüzden kafam karışık yoksa alır geçerdim. Bu bütçede 2+1 80w hoparlörler falan var Logitech falan. Bilmiyorum emin olamadım. Diğer arkadaşların yorumlarını da bekleyeceğim.

Bunu aldınız mı acaba, ben de bunu almayı düşünüyorum da daha f/p var mi diye bakiyorum.

Bunu aldınız mı acaba, ben de bunu almayı düşünüyorum da daha f/p var mi diye bakiyorum.
Hayır hocam 2.EL 6500 e Logitech G560 aldım şahane bir deneyim. Bu Razer yanında telefon hoparlörü gibi kalır.

Geri