Wraith Spirit Of Aim Mouse Pad Alınır mı?

Kaç kardeşim kaç, Wraith'in her ürünü pişmanlıktır. Son alternatifin olsun Wraith ürünleri.

Alacağım aslında ama speed mi hybrid mi? Karar veremedim, cs valo oynuyorum 800 dpi 1 sens speed nedense kontrol edemem gibi geliyor ama hybrid de yavaş mı kalır? Birde beyazını kullanan var mı kirleniyor mu kullanıcı tecrübesi gerekiyor. https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad
hybridleri yavaş kalmıyor. mouse skatezine göre farklılık gösteriyor. beyaz her türlü kirleniyor. parmak ucundan neredeyse dirseğine kadar uzun süreler temas halinde. illa ki kirleniyor.

Sadece bana mı wraith çok çok pahalıya satıyor gibi geliyor? Hani o ürünler güzel ama o kadar etmez gibi.

Sadece bana mı wraith çok çok pahalıya satıyor gibi geliyor? Hani o ürünler güzel ama o kadar etmez gibi.
Kullanıcı yorumları çok olumlu olduğu için hocam yoksa daha ucuza aynı kalite de varsa ben ona da bakabilirim

Kaç kardeşim kaç, Wraith'in her ürünü pişmanlıktır. Son alternatifin olsun Wraith ürünleri.
Boş yorum 2 yıldır kullanıyorum dikiş bile atmadı. Önuargıyı bırakalım bir markanın 1 ürünü kötü diye her ürünü kötü olmuyor. Spirit of aim pro kullandım kırmızı renk arkadaşıma da aldık 2 yıldır kullanıyoruz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcılar velet de ondan ilk ekipmanları herhangi bir deneyimleri yok
Boş yorum 2

Geri