🔥İndirim Migros 3 Al 2 Tanesi İade

Yağız.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
416
1000007311.webp

Örneğin Nestle sütlü kare çikolata 26 TL
1 lt Lipton 19 TL
Fiskobirlik fındık ezmesi 300gr 121 TL
Gofrik 17 TL
Burada 57 çeşit var
Şu iade olduğu için beğenmeyenleri de anlıyorum ama iade sistemine gecildiginden beri hem bu tür kampanya sayısı artti hem de bazen moneyler yüzde 50 veyahut yüzde 100 daha değerli kampanyaları ile aslında daha uyguna geliyor. Bunlar belirsiz yapıldığından ve notunu tutmadigimdam emin değilim ama yaklaşık her ay bir kere moneyler yüzde 50 daha değerli görüyorum son aylar

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
1 lt Lipton 19 TL
Gofrik 17 TL
Burada 57 çeşit var
Şu iade olduğu için beğenmeyenleri de anlıyorum ama iade sistemine gecildiginden beri hem bu tür kampanya sayısı artti hem de bazen moneyler yüzde 50 veyahut yüzde 100 daha değerli kampanyaları ile aslında daha uyguna geliyor. Bunlar belirsiz yapıldığından ve notunu tutmadigimdam emin değilim ama yaklaşık her ay bir kere moneyler yüzde 50 daha değerli görüyorum son aylar
bankaya iade edilmedikten sonra gereksiz bence money hesabı da neymis

bankaya iade edilmedikten sonra gereksiz bence money hesabı da neymis
Dostum her ay 1 alana 1 bedava atıştırmalık/içecek/makarna/bakım vb kampanyası görüyorum moneyleri bunlarla ve yüzde 50 daha değerli ile kombinlersen daha fazla kazanırsın
Seni de anliyorum ama günlük ve az alan adam için aslında market puanı olarak iade edilmesi daha iyi senin gibi düşünenler sayesinde stok uzun süre kaliyor ve büfeler vb stok eritemiyor

Hocam bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın şimdi mesela migrosa gitsem ilk başta 3 ürün alsam kasadan geçtikten sonra 2 tane daha yeni ürün alıp tekrar kasaya gidip hesaba gelen money parasında harcayıp 5 ürün alıp 3 öde yapabiliyor muyuz en mantıklı öylemi oluyor normalde migrostan alışveriş yapan birisi değilim o yüzden moneyin hesapda durması çok işe yaramaz diye söylüyorum

Hocam bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın şimdi mesela migrosa gitsem ilk başta 3 ürün alsam kasadan geçtikten sonra 2 tane daha yeni ürün alıp tekrar kasaya gidip hesaba gelen money parasında harcayıp 5 ürün alıp 3 öde yapabiliyor muyuz en mantıklı öylemi oluyor normalde migrostan alışveriş yapan birisi değilim o yüzden moneyin hesapda durması çok işe yaramaz diye söylüyorum
Moneylerin yatması 3 4 saat sürüyor en geç 2 gün demişler ancak bana hiç o kadar geç yatmadı
Şöyle yapabilirsin kampanya 3 gün sürüyor bugün alırsın yarin da gidip moneyler ile alirsin

Son düzenleme:
şöyle kampanyalar cuma günü olunca çok mükemmel oluyor

websitedene alışveriş yaparken son ödeme adımında göstermiyor ne kadar money iade olacağını kampnayaya katıldığımızı nereden görebililirim

Valla çok bi önemi yok ürünün. Dolaba atabileceğim herhangi birkaç şeyi atıyorum sepete 3'lü şekilde. neredeyse bedavaya ürün alıyorsun...

Bankaların... birikimini bize taşı demesinden farksız migrosun bu işi..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

websitedene alışveriş yaparken son ödeme adımında göstermiyor ne kadar money iade olacağını kampnayaya katıldığımızı nereden görebililirim
görmüyorsun onu diye biliyorum. otomatik tanımlanıyor.

Alıntıyı görüntüle
1 lt Lipton 19 TL
Gofrik 17 TL
Burada 57 çeşit var
Ek olarak gel al yaparsanız 1000 e 100 kupon veriyor. Haberiniz ola.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,249
Üyeler
202,238
Son üye
Mehmetcanuludg
Geri