Rica ederim bende yeni hesap açtım 250 tl kupon kullanıcamPaylasana tesekkürler 1 haftadır monitör ışığı arıyorum adam gibi bir şey sonunda buldum. Bana 1150 tl ye geldi.
Kendine göre bulman lazım. Mesela ben bilgisayardan ders çalışıyorum. ışık çok parlak olunca göz alıyor bunu alsam işime yarardı. Veya soru çözerken ampülün gölgesi düşüyor yine kullanılır. Özetle bilgisayar ekranına bakıp masada uğraştığın herhangi birşeyde iş görür. Ve daha bir çok işe de yarayabilir. Şimdi düşündüm mesela bir aleti tamir ederken aynı zamanda video izliyorsan o anda bile işe yarayabilir. Niye bu kadar uzattıysam sahibiymiş gibiAmacını anlamadım
yeni bir maille hesap açmak yeterli mi indirim kodu için? Nasıl alabiliriz bu indirimi?Rica ederim bende yeni hesap açtım 250 tl kupon kullanıcam
İlk siparişe özel 250 tl indirim var amazonda 1000 tl üstü maillr hesap açarsın ama farklı telefon numarası gerekeniliryeni bir maille hesap açmak yeterli mi indirim kodu için? Nasıl alabiliriz bu indirimi?
Üyeliği olmayan bir arkadaştan aldım telefon numarasını. 250 indirimle 1100 bandında çok iyi bir fırsat haline geliyor. Teşekkürler.İlk siparişe özel 250 tl indirim var amazonda 1000 tl üstü maillr hesap açarsın ama farklı telefon numarası gerekenilir
Rica ederimÜyeliği olmayan bir arkadaştan aldım telefon numarasını. 250 indirimle 1100 bandında çok iyi bir fırsat haline geliyor. Teşekkürler.