Ergoflex Ef-354 Bilgisayar Monitör Işık Çubuğu 1399 TL

monitör önünde ekran parlaklıgını görüntüsünü engelleyip bozmayacakmı

Amacını anlamadım

Paylasana tesekkürler 1 haftadır monitör ışığı arıyorum adam gibi bir şey sonunda buldum. Bana 1150 tl ye geldi.

Amacını anlamadım
Kendine göre bulman lazım. Mesela ben bilgisayardan ders çalışıyorum. ışık çok parlak olunca göz alıyor bunu alsam işime yarardı. Veya soru çözerken ampülün gölgesi düşüyor yine kullanılır. Özetle bilgisayar ekranına bakıp masada uğraştığın herhangi birşeyde iş görür. Ve daha bir çok işe de yarayabilir. Şimdi düşündüm mesela bir aleti tamir ederken aynı zamanda video izliyorsan o anda bile işe yarayabilir. Niye bu kadar uzattıysam sahibiymiş gibi :D.

yeni bir maille hesap açmak yeterli mi indirim kodu için? Nasıl alabiliriz bu indirimi?
İlk siparişe özel 250 tl indirim var amazonda 1000 tl üstü maillr hesap açarsın ama farklı telefon numarası gerekenilir

Aldım bakalım işe yarayacak mı? Akşamları oynarken gözlerim yanıyodu.

İlk siparişe özel 250 tl indirim var amazonda 1000 tl üstü maillr hesap açarsın ama farklı telefon numarası gerekenilir
Üyeliği olmayan bir arkadaştan aldım telefon numarasını. 250 indirimle 1100 bandında çok iyi bir fırsat haline geliyor. Teşekkürler.

3-4 yıldır baseus iwok modelini kullanıyorum. Bi hevesle alıyorsun ama hevesin gidince almasam da olurmuş diyorsun. Yine de işinizi görür.

Geri