26 Bin TL'ye Radeon RX 9060 XT Alınır mı

36 görüyor en düşük fiyat farkına kesinlikle değer.En azından fiyat performans eğrisi doğru orantıda artıyor.Vereceğin farkın fazlasını fps olarak alırsın.

36 görüyor en düşük fiyat farkına kesinlikle değer.En azından fiyat performans eğrisi doğru orantıda artıyor.Vereceğin farkın fazlasını fps olarak alırsın.
yakın zamanda indirim gelir mi? instagramda birkaç pc videosunda yorumdaki elemanlar ekran kartlarına zam gelecek falan diyordu o yüzden direkt 60xt yi alacaktım ama fps açısından pek memnun olamadığım için önce diğer parçalara; ram, işlemci, psu ve kasayı alıp en son bütçe kalırsa 70xt alabilirim diye düşünüyorum ama garantisi yok. 26k bandında 2k akıcı oynatacak baska ekran kartıda olduğunu düşünmüyorum o yüzden 60xt 1.önceliğim gibi

yakın zamanda indirim gelir mi? instagramda birkaç pc videosunda yorumdaki elemanlar ekran kartlarına zam gelecek falan diyordu o yüzden direkt 60xt yi alacaktım ama fps açısından pek memnun olamadığım için önce diğer parçalara; ram, işlemci, psu ve kasayı alıp en son bütçe kalırsa 70xt alabilirim diye düşünüyorum ama garantisi yok. 26k bandında 2k akıcı oynatacak baska ekran kartıda olduğunu düşünmüyorum o yüzden 60xt 1.önceliğim gibi
Vatan her gece 36 yapıyor 10 dan sonra hala devam ediyor mu bilmiyorum akşam 10dan sonra bak bakalım yada önceki indirimlerden ucuza almış kişilerden elden alabilirsin kartı açılmamış kutu

nasıl takip edebilirim indirimleri? 60 ve 70xt arasındayım zaten bütçe kalırsa 70xt alacağım o yüzden ekran kartını en son çekeceğim yaklaşık 1 ay sonra falan ama indirimde dediğiniz gibi 30-35 bandında görürsem direkt alırım. şuan en düşük 39k o da asrock tarzı bir markaydı
itopya pazartesi salı indirimi / haftasonu indirimi / aylık açıl susam indirimleri / çarşamba indirimleri
incehesap cuma gaming gecesi indirimleri
vatan 22.00 indirimleri
böyle gidiyor arada amazon sürpriz yapıyor

Kart kendisi FSR 4.1 Quality ya da Balanced seçeneğiyle 60 fps üzeri ya da çok yakın fps verir. Üstüne Frame Gen/ AFMF açtığın zaman keyifli FPS alırsın. Ben 1 hafta kadar 4k TV de kullandım beklediğimden çok daha iyi sonuç aldım.

arkadaşlar hortlatıyorum mazur görün. şuan gaming gecesinde 9060xt geldi, sizce kaça düşer ve alınır mı? ayrıca bu gaming geceleri her hafta oluyor mu? bu hafta 60xt alsam haftaya 70xt ucuza gelirse boşuna 60 almıs olurum beklenir mi veya 26dan aşağı görürse 60xt alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,236,960
Üyeler
202,161
Son üye
Rip_Order1907
Geri