Magnavox Odyssey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 276
36 görüyor en düşük fiyat farkına kesinlikle değer.En azından fiyat performans eğrisi doğru orantıda artıyor.Vereceğin farkın fazlasını fps olarak alırsın.
yakın zamanda indirim gelir mi? instagramda birkaç pc videosunda yorumdaki elemanlar ekran kartlarına zam gelecek falan diyordu o yüzden direkt 60xt yi alacaktım ama fps açısından pek memnun olamadığım için önce diğer parçalara; ram, işlemci, psu ve kasayı alıp en son bütçe kalırsa 70xt alabilirim diye düşünüyorum ama garantisi yok. 26k bandında 2k akıcı oynatacak baska ekran kartıda olduğunu düşünmüyorum o yüzden 60xt 1.önceliğim gibi36 görüyor en düşük fiyat farkına kesinlikle değer.En azından fiyat performans eğrisi doğru orantıda artıyor.Vereceğin farkın fazlasını fps olarak alırsın.
Vatan her gece 36 yapıyor 10 dan sonra hala devam ediyor mu bilmiyorum akşam 10dan sonra bak bakalım yada önceki indirimlerden ucuza almış kişilerden elden alabilirsin kartı açılmamış kutuyakın zamanda indirim gelir mi? instagramda birkaç pc videosunda yorumdaki elemanlar ekran kartlarına zam gelecek falan diyordu o yüzden direkt 60xt yi alacaktım ama fps açısından pek memnun olamadığım için önce diğer parçalara; ram, işlemci, psu ve kasayı alıp en son bütçe kalırsa 70xt alabilirim diye düşünüyorum ama garantisi yok. 26k bandında 2k akıcı oynatacak baska ekran kartıda olduğunu düşünmüyorum o yüzden 60xt 1.önceliğim gibi
itopya pazartesi salı indirimi / haftasonu indirimi / aylık açıl susam indirimleri / çarşamba indirimlerinasıl takip edebilirim indirimleri? 60 ve 70xt arasındayım zaten bütçe kalırsa 70xt alacağım o yüzden ekran kartını en son çekeceğim yaklaşık 1 ay sonra falan ama indirimde dediğiniz gibi 30-35 bandında görürsem direkt alırım. şuan en düşük 39k o da asrock tarzı bir markaydı